Prvak Kosova zbog koronavirusa ispada iz Lige prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.08.20. | 18:02

Cijela momčad poslana je u karantenu, a to znači i kraj euro natjecanja

Prvak Kosova Drita trebao je utorak na Colovray stadionu u Nyonu odigrati finalni susret preliminarne runde Lige prvaka protiv prvaka Sjeverne Irske Linfielda.

Međutim, utakmica je otkazana jer je ustanovljeno da jedan igrač Drite pozitivan na COVID-19 te je cijela momčad poslana u karantenu.

Prema protokolu koji je nedavno predstavila europska nogometna reprezentacija ako u momčadi bude potvrđen slučaj zaraze na COVID-19 utakmica se može odgoditi ako raspored sljedećih runda kvalifikacija to dopušta. S obzirom na to da je prvo kolo kvalifikacija u kojem će pobjednik susreta Drite i Linfielda igrati s Legijom iz Varšave predviđeno za 18. kolovoza, ta opcija ne postoji.

Pravila također nalažu kako momčad može odigrati utakmicu ukoliko ima 13 igrača od kojih je barem jedan vratar. No, kako je cijela momčad Drite poslana u karantenu izvjesno je kako će momčad Kosova biti izbačena iz Lige prvaka.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Matija Habljak/Pixsell)

 


Tagovi

koronavirus

Ostale Vijesti