Action Images
Action Images

Protiv koga igraju hrvatski suparnici prije početka Eura?

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.05.21. | 09:57

Svaka reprezentacija odigrat će dvije utakmice.

Do početka Eura 2020 ostala su još tri tjedna. Fokus javnosti još uvijek nije potpuno usmjeren na europsku smotru. Ovaj tjedan završavaju se europske lige, a onda još imamo finala eurokupova, U21 Euro...

Što se pak popisa putnika na Euro tiče, liste od 26 igrača za sada su objavili Zlatko Dalić i škotski izbornik Steve Clarke. Popise Garetha Southgatea i Jaroslava Šilhavyja još čekamo.

Već je poznato da će Hrvatska odigrati dvije prijateljske utakmice prije nego što 13. lipnja Dalićevi izabranici istrče na Wembleyju protiv jednog od domaćina natjecanja Engleske.

Prvu igramo 1. lipnja protiv Armenije u Velikoj Gorici, a drugu 6. lipnja protiv Belgije u Bruxellesu.


No, što je s našim suparnicima?

Englezi će prije početka smotre odigrati dvije utakmice u Middlesbroughu. Prvu protiv Austrije 2. lipnja, a drugu četiri dana kasnije (6. lipnja) protiv Rumunjske.

Česi, s kojima igramo 18. lipnja u Glasgowu, 4. lipnja igraju protiv Italije u Bologni, a četiri dana kasnije (8. lipnja) protiv Albanije u Pragu.

Škoti, s kojima igramo posljednju utakmicu skupine, 22. lipnja u Glasgowu, 2. lipnja igraju protiv Nizozemske u Portugalu, a generalku će odigrati 6. lipnja protiv Luxemburga na još nepoznatoj lokaciji.



Tagovi

Euro 2021Euro 2020europsko prvenstvo u nogometuGareth SouthgateZlatko DalićHrvatska nogometna reprezentacijaEngleska nogometna reprezentacijačeška nogometna reprezentacijaškotska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti