Protagonisti kontroverznog penala: Bio je penal vs. Lopta se odbila od moje noge

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 12.04.18. | 08:54

„Kada je Real u škripcu, dobije kontroverzni penal“.

Dramama u ovosezonskoj Ligi prvaka nema kraja, nakon što je u utorak Roma napravila senzaciju i izbacila Barcelonu, iako je prvu utakmicu izgubila 1:4, sinoć se slično dogodilo u Madridu. Iako je Real u uzvrat na domaći teren stigao s prednosti od 3:0, Juve je do 93. vodio 3:0, kada je Real dobio kontroverzni penal kojeg je realizirao Cristiano Ronaldo i gurnu svoju momčad u polufinale.

>> Juve korak do senzacije: Ronaldo spasio Real u sudačkoj nadoknadi (VIDEO)
>> Buffon: Sudac umjesto srca ima kantu za smeće
>> Real skupo plaća dramu na Bernabeu! Bez kapetana i u polufinalu?
>> Razišli se u ljubavi: Ronaldo nakon utakmice grlio i ljubio neutješnog Buffona

U 93. minuti je svakako došlo do kontakta između Lucasa Vazqueza i Medhija Benatije, no je li taj kontakt bio za penal, pogotovo u 93. minuti ovakve dramatične utakmice? Sudac Michael Oliver prosudio je da je, Torinezi dakako bjesne.

„Da, bio je penal. Kada sam htio udariti loptu, Benatia je stigao iza mene, udario me i srušio na zemlju. Nema diskusije“, rekao je Vazquez.

Benatia dakako ima drukčiju verziju spomenutog događaja.

„Došao sam do Vazqueza i udario loptu. On je pao jer u tom trenutku više ništa drugo nije mogao napraviti. Možete provjeriti na snimci, kako se lopta prvo odbija od moje noge i mijenja smjer. Dobiti ovakav penal je apsurdno. Žrtve smo suđenja, ali smo jako ponosni na svoju igru. No, dogodilo nam se ono što se dogodilo Bayernu prošle godine. Kada god je Real u škripcu, sudac donese kontroverznu odluku, a C. Ronaldo postigne pogodak“, rekao je Marokanac.

Tko je u pravu, presudite sami:

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/VTfi3B5iOMA" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Lucas VazquezMehdi Benatia

Ostale Vijesti