Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Prometno na Šubićevcu: Sporazumni raskidi potpisani s trojicom igrača, iz Rakowa stigao mladi napadač

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.02.23. | 18:50

Jedan od trojice bivših je već dogovorio novi angažman u inozemstvu.

Damir Čanadi je u svojem ‘drugom mandatu’ na klupi Šibenika upisao uvjerljivu pobjedu (Gorica, 3:0) i još uvjerljiviji poraz (Lokomotiva, 0:4), a iako je njegova momčad od posljednjeg mjesta udaljena sedam bodova, ni u kojem slučaju se ne može reći da će Narančasti ove sezone sigurno osigurati ostanak u ligi.

Dolaskom novog predsjednika, Željka Karajice, na Šubićevac je stiglo mnoštvo novih igrača (Hiroš, Čanađija, Knežević, Radonjić, Đorić, Pozo, Kvržić) koji bi trebali biti prevaga u borbi za ostanak, a sada je napravljeno i svojevrsno ‘mini čišćenje’ svlačionice.

Sporazumni raskidi ugovora dogovoreni su sa Matijom Romom, Martinom Pajićem te Bernardom Matićem, s tim da je potonji navodno već dogovorio novu suradnju te bi prema svemu sudeći karijeru trebao nastaviti u inozemstvu.

S druge strane, u klub je stigao još jedan novi igrač, a riječ je o 18-godišnjem napadaču Marku Babiću koji je proteklih nešto više od pola godine bio član poljskog Rakowa gdje je igrao za drugu momčad. Babić je karijeru započeo u Borcu iz Banja Luke, nastupao je za U15, U17 i U18 reprezentaciju BiH, a za početak će biti priključen juniorskoj momčadi. Nadalje, neslužbeno se spominje i ime Karla Karaule koji bi također uskoro trebao biti predstavljen kao novi igrač Narančastih. Ovaj 18-godišnji veznjak je dosad igrao za mlađe kategorije Augsburga.

Spomenimo za kraj kako čelni ljudi kluba s Burguijem i Sahitijem razgovaraju na temu sporazumnog raskida ugovora, ali izgleda kako još uvijek nisu pronašli zajednički jezik… (I.A.S.)



Tagovi

NK ŠibenikRakow CzestochoweDamir Čanadi

Ostale Vijesti