Prepao se korone, vozio 27 sati i prekršio klupski kodeks

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 29.03.20. | 00:38

O posljedicama nije razmišljao, panika je prevladala.

Pandemija koronevirusa je izazvala i strah u cijelom svijetu, a kod nekih je nastala takva panika da su jednostavno izguli kompas. Jedan od njih je i nogometaš Celte iz Viga Pione Sisto, koji je iz straha odlučio čim prije vratiti se u domovinu te je sjeo u auto i vozio 27 sati bez pauze do Danske,  točnije tri tisuće kilometara.

Sisto se svim silama želio domoći Kopenhagena te je u potpunosti izignorirao upute kluba i bez dozvole otišao s autom na daleki put. Na ovaj potez se odlučio s obzirom da su iz Španjolske ranije otkazani svi letovi pa nije vidio drugi izbor pa i bez obzira na posljedice.

Naime, ovim činom 25-godišnjak je prekršio kodeks i zabranu kluba o napuštanju Viga te ga očekuje ogromna kazna, međutim njemu je to u tom trenutku bilo u potpuno drugom planu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Pione Sisto

Ostale Vijesti