Premierligaški velikan ponudio 150 milijuna eura za Joaa Felixa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.06.20. | 14:09

Ponuda iz vedra neba otprije nekoliko mjeseci.

Kako javlja portal goal.com, Atletico Madrid je niti godinu dana nakon što ga je od Benfice kupio za 126 milijuna eura, i sâm dobio ponudu za portugalskog vunderkinda Joaa Felixa. Ona je, prema navodima, još teža i iznosi čak 150 milijuna eura.

Podatak je to koji zapanjuje u ovo vrijeme. Klub je za sada neimenovan, no kako je u okolnostima pandemije koronavirusa financijski fair-play ''olabavio'', za određene špekulacije je u stanju svaki makar površni ljubitelj europskog nogometa.

Prošlog se ljeta Felix pridružio momčadi Chola Simeonea i na njemu planira graditi budućnost te ne čudi da je ova ponuda odbijena. Novac kojeg je klub s Wande Metropolitano dobio za Antoinea Griezmanna povodom transfera u Barcu je upravo taj uložen u mladog Portugalca, iako je klub bio na rubu sudske tužbe s namjerom da od aktualnog prvaka Španjolske iščupa još koji euro više.

20-godišnji Felix ne može reći da je u svojoj prvoj sezoni oborio s nogu. Istina, jako je još mlad, no ogroman je novac u pitanju i očekuje se da počne štop prije dostavljati konkretne stvari. U 29 utakmica imao je osam golova i i tri asistencije, što je dosta ''ruban'' učinak.

Štoviše, njegov sunadnjak i trener Rio Avea, Carlos Carvalhal, hrabro je izjavio kako bi mu bilo bolje da je prešao u Real Madrid gdje bi, po njegovu mišljenju, više napredovao i već sad bio bolji igrač.

 

 

(foto: SUSANA VERA/Reuters)


Tagovi

Portugalnogometni transferiAtletico MadridPremiershipJoao Felix

Ostale Vijesti