CHRISTIAN HARTMANN/Reuters
CHRISTIAN HARTMANN/Reuters

Predsjednik PSG-a razriješio dvojbe o Mbappeovoj sudbini

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 21.04.21. | 11:59

Izgleda da je odlazak u Real propao.

U djelomičnoj sjeni zbog kaotične situacije u vezi Superlige koja je paralizirala sportski svijet i 'zakupila' gotovo kompletan medijski prostor, jedna vrlo važna nogometna vijest prošla je ispod radara.

Naime, ako je vjerovati dobro informiranom novinaru Fabriziju Romanu, poznata je sudbina Kyliana Mbappea po isteku ugovora s trenutnim klubom, aktualnim europskim doprvacima.

Francuska superzvijezda i ponajbolji mladi nogometaš svijeta povezivao se sve donedavno s Real Madridom, stvar se činila poprilično sigurnom, a dio problematike ovisio je i o odluci njegova glavna antipoda, Erlinga Haalanda.

No, čini se da se sav kuršlus sa Superligom negativno odrazio na njegovu percepciju Madrižana na čelu s Florentinom Perezom, dok mu je odluka predsjednika njegova kluba o nepridruživanju Superligi vjerojatno bila jedan od razloga promijene mišljenja. Fabrizio Romano je tako na svom Twitteru podijelio tweet s komentarom Nassera Al-Khelaifija u vezi Mbappeove budućnosti.

"Kylian Mbappe će ostati u Paris Saint Germainu, sigurno", rekao je u razgovoru za El Chiringuito vodeći operativac Parižana.

Vjerojatno na odluku Mbappea, ako je uistinu točna i službena kad za to dođe vrijeme, nije utjecala samo situacija sa Superligom nego i neka obećanja te financijska poboljšanja ugovora od strane Al-Khelaifija, ali o tome ćemo čitati s vremenom.



Tagovi

Nasser Al-KhelaifiKylian MbappéParis Saint-Germain

Ostale Vijesti