Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Poznato koliko će Hajduk čekati na povratak Josipa Vukovića

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.10.21. | 08:58

Napravio je artroskopiju gležnja.

Hajduk danas u 17:05 na Poljudu dočekuje Goricu. Bijeli svoju 'crnu mačku' dočekuju desetkovani budući da će utakmicu zbog ozljeda propustiti nekoliko prvotimaca (Krovinović, Vuković, moguće i Elez i Mlakar) te rotacijskih igrača (Čuić, Eduok, Posavec).

Josip Vuković propustio je prošlotjedno gostovanje u Šibeniku zbog problema s aduktorom, a sada ga u kadru neće biti još najmanje mjesec dana budući da je u zagrebu obavio artroskopiju gležnja. Riječ je o rutinskom zahvatu, no, opet, dovoljno ozbiljnom da propusti današnju utakmicu protiv Gorice, Belišće u kupu, te prvenstvene dvoboje protiv Slaven Belupa i Hrvatskog dragovoljca.

Na Poljudu se nadaju da će Vukovića ponovno vidjeti na terenu 21. studenog kada se na Rujevici igra derbi protiv Rijeke.

Vuković je do utakmice sa Šibenikom zaigrao u svim utakmicama za Hajduk ove sezone, a jedini pogodak zabio je upravo protiv današnjeg protivnika Bijelih, kada je za maestralno pogodio za 2:0 vodstvo svoje momčadi u konačnoj 3:1 pobjedi nad Goricom u Velikoj Gorici.

(1.70) Hajduk (4.00) Gorica (6.25)

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

HajdukHNK GoricaJosip Vuković

Ostale Vijesti