Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Poznati termini utakmica Dinama i Olmissuma u Ligi prvaka - samo jedan dan se preklapa!

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 05.10.23. | 16:06

Futsal Dinamo i Olmissum od 24. do 28. listopada domaćini su svojih skupina Lige prvaka.

Hrvatska futsalska reprezentacija danas protiv Francuske igra važnu utakmicu u nastojanju da izbori plasman na prvo Svjetsko prvenstvo nakon 2000., druga utakmica protiv Les Bluesa igra se 10. listopada u Domu sportova II (19 sati), a već dva tjedna kasnije u Zagrebu i Omišu igra se Glavna runda Lige prvaka u futsalu. Prema tome, možemo reći kako će listopad biti pravi futsalski mjesec.

UEFA je jučer i službeno objavila termine glavne runde Lige prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Olmissum se nalazi u Putu A, iz kojega tri od četiri momčadi skupine prolaze u Elitnu rundu natjecanja, a Dinamo u Putu B iz kojega samo osvajači skupina prolaze u iduću fazu. Prema tome, Olmissumu je vjerojatno dovoljna jedna pobjeda da izbori plasman u drugi krug, a Dinamo si ne bi smio dozvoliti niti jedan kiks. Omišani, doduše, imaju renkingom puno jače momčadi od Futsal Dinama.

U grad na ušću Neretve tako stižu Sporting Lisabon, jedan od najboljih europskih klubova svih vremena, zatim prvak Ukrajine HIT Kijev te viceprvak Kazahstana Ayat. Prvu utakmicu Omišani igraju u srijedu 25. listopada protiv Ayata, u četvrtak 26. listopada dočekuju HIT, a zadnju utakmicu turnira igraju u subotu protiv Sportinga. Sve tri utakmice Olmissuma igraju se u 20 sati, a prve utakmice dana (Sporting - HIT, Sporting - Ayat i HIT - Ayat) u 17 sati.

Dinamo sa svojim turnirom, koji se igra u KC Dražen Petrović, počinje u utorak 24. listopada kada Plavi igraju protiv prvaka Švedske Örebroa. Dan kasnije 25. listopada Dinamo igra protiv prvaka Poljske Lubawe (ujedno i glavnog konkurenta za prvo mjesto), a zadnju utakmicu turnira igra u petak 27. listopada protiv prvaka Crne Gore Titograda. Sve tri Dinamove utakmice igraju se u 19 sati, a prve utakmice dana (Lubawa - Titograd, Örebro - Titograd, Lubawa - Örebro) igraju se u 16 sati.

Prema tome, samo u srijedu (25. listopada) 'preklopit' će se utakmice Dinama i Olmissuma. Sve utakmice prenose se na programu Max Sporta 1 (osim utakmice Olmissum - Ayat koja se prenosi na Max Sportu 2).

Olmissum još nije pustio ulaznice u prodaju, dok je Futsal Dinamo objavio kako se dnevne ulaznice (za obje utakmice) mogu nabaviti na nabaviti na platformi Core Event, a ubrzo će biti dostupne i u fizičkom obliku (BBB Fan Shop Ilica 37). Cijena dnevne ulaznice (dvije utakmice) za Ligu prvaka je 10 eura. Iz Dinama su objavili kako je ulaz za sve rođene 2012. i mlađe besplatan, a za Ligu prvaka vrijede i godišnje ulaznice (50 eura) te svi vlasnici godišnjih ulaznica u dvoranu ulaze na poseban ulaz i imaju pravo na piće po izboru.

"Izbacivanjem Novog Vremena u polufinalu prvenstva izborili smo plasman u Ligu prvaka. Sada još slađe natjecanje dočekujemo kao prvaci države! U goste nam stižu tri prvaka koji imaju jake momčadi i bit će nezgodni protivnici. No, nitko od njih nikada nije igrao pred atmosferom pune Cibone. Pokažimo im kaj je Zagreb. Pokažemo im kaj je Dinamo! Vidimo se od 24. do 27. listopada u Draženovom domu!", objavili su u Futsal Dinamu. (nr)

Raspored Futsal Dinama u Ligi prvaka (24.-27. listopada)

24. 10. Zagreb: Futsal Dinamo – Örebro (19h)

25. 10. Zagreb: Futsal Dinamo – Lubawa (19h)

27. 10. Zagreb: Futsal Dinamo – Titograd (19h)

Raspored Olmissuma u Ligi prvaka (25.-28. listopada)

25. 10. Omiš: MNK Olmissum – Ayat (20h)

26. 10. Omiš: Olmissum – Hit (20h)

28. 10. Omiš: Olmissum – Sporting (20h)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Futsal Liga prvakaFutsal DinamoMNK Futsal DinamoMNK OlmissumOlmissumFutsalfutsal

Ostale Vijesti