Švedska iz penala došla u vodstvo protiv Južne Koreje!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.06.18. | 15:04

Druga utakmica skupine F.

 

85' - Šveđani dobro blokiraju sve pokušaje napada Korejanaca koji su izrazito sterilni u svojim izletima prema naprijed.

78' - Korejci su došli do šesnaesterca, Son je bio okrenut leđima golu, ali braniči Švedske uspjeli su očistiti situaciju ispred svog gola.

72' - Švedska će pokušati umrtviti utakmicu, kako bi sigurno došli do tri boda.

65' - GOL! Granqvist je poslao golmana u jednu stranu, loptu u drugu za vodstvo 1-0!

64' - PENAL ZA ŠVEDSKU! Kim Min-Woo koji je ušao umjesto ozlijeđenog Parka, srušio je igrača Švedske u šesnaestercu, a penal će izvesti kapetan Granqvist.

62' - Upotrijebit će se VAR tehnologija zbog sumnjive situacije u šesnaestercu Južne Koreje!

56' - Još jedna prilika Švedske nakon prekida! Tovionen je bio najviši u skoku, glavom je gađao, ali direktno u golmana Chooa, na kraju su braniči Južne Koreje raščistili situaciju.

52' - Prilika za Koreju! Hwang je ubacio s lijeve strane, glavom je gađao Koo, ali je pogodio vanjski dio mreže.

49' - Toivonen i Claesson su dobro izgirali obranu Južne Koreje, lopta je došla do Forsberga koji se namjestio na desnu nogu na vrhu šesnaesterca, ali je njegov šut otišao visoko iznad gola.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme.

45+2' - KRAJ PRVOG POLUVREMENA.

45+1' - Još jedna velika prilika za Švedsku! Augustinsson je ubacio s desne strane, najviši je bio u skoku Claesson, ali od svega će biti samo korner.

43' - Sumnjiva situacija, čini se kako je sudac pogriješio što nije dosudio jedanaesterac na Toivonenu.

34' - Popriličan broj prekšraja (22 zasada) zasad ne dopušta razvoj igre obiju momčadi.

29' - Još jedna prilika za Švedsku! Nakon kornera je lopta došla na peterac Bergu, ali Korejci su uspjeli blokirati njegov udarac, tako da će biti novi korner.

20' - Kakva prilika za Šveđane! Šveđani su dobro kombinirali u šesnaestercu Južne Koreje, lopta je došla do Marcusa Berga na pet metara odakle švedski reprezentativac puca, ali Cho sjajno brani veliki zicer!

14' - Po prvi put su i Šveđani smisleno izašli na polovicu Južne Koreje. Claesson je uputio centaršut, ali Cho Hyun-Woo, nominalno treći vratar, lagano kupi loptu u skoku.

8' - Koreanci su preuzeli inicijativu na početku utakmice, ali solidan obrambeni blok Švedske ne dopušta izgledne prilike azijskoj momčadi.

5' - Zasad nema uzbuđenja na utakmici, bila je jedna gužva u švedskom šesnaestercu, ali vratar Olsen 'boksa' loptu van opasne zone.

0' - Utakmica je počela.

Nakon što je jučer Meksiko iznenadio Njemačku, drugu utakmicu u skupini F odigrat će Švedska i Južna Koreja u Nižnjem Novgorodu, gradu u kojem će se u četvrtak sučeliti Hrvatska i Argentina.

> Odigraj Švedska – Južna Koreja

13:20 Dobar dan cijenjeni čitatelji, krećemo s live praćenjem utakmice Švedska – Južna Koreja. Stigli su i sastavi.

 

 

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Rusija 2018Svjetsko prvenstvo u nogometuHeung-Min Son

Ostale Vijesti