Privatni arhiv
Privatni arhiv

Postonjski: “Javio mi se i Mijo, ponavljam još jednom da mu ništa ne zamjeram, a svima zahvaljujem na riječima podrške”

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.08.22. | 09:13

Kapetan Varaždina slomio je tibiju i fibulu, no moći će ponovno igrati nogomet

Igor Postonjski, kapetan Varaždina kojem je u nedjelju na utakmici u Gradskom vrtu slomljena noga, obje kosti, dobro se oporavlja nakon operacije u KBC Osijek, a u međuvremenu ga je, kako se i očekivalo, nazvao i Mijo Caktaš, igrač koji je imao nesreću da nenamjerno skrivi nemili događaj, kakvih smo se u nogometu, nažalost, nagledali…

"Moram ljudima odmah reći, vidio sam neke komentare na Caktaša, ali želim da se zna: ja ne krivim nikoga. To se dogodilo. Puno je takvih duela i u većini se ne dogodi ništa, a ovo je eto bio taj jedan u kojemu jest", kazao je Postonjski jučer u jutarnjem intervjuu za Germanijak, a kasnije tijekom jutra javio se Igoru i vezist Bijelo-plavih.

“Nazvali su me neki igrači Osijeka, također i Caktaš, to posebno ističem. Ništa Miji ne zamjeram, ponavljam još jednom i želim ovim putem još jednom zahvaliti svim navijalima na riječima podrške i ohrabrenja”, poručio je Igor Postonjski.

Iako je slomio je tibiju i fibulu, liječnici su uvjereni da će moći ponovno igrati nogomet. Poznavajući ga dugo, i mi također! (nl)


Tagovi

Igor PostonjskiNK VaraždinMijo CaktašNK OsijekOsijekHNL

Ostale Vijesti