MNK Futsal Dinamo
MNK Futsal Dinamo

Posljednje kolo prije Lige prvaka: Omišani igraju derbi kola, Torcida dočekuje lidera, a u Zagreb stiže Osijek

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 20.10.23. | 11:57

U petak 20. listopada odigrat će se četiri utakmice četvrtog kola HMNL-a, a idući dan, u subotu, jedna.

Najveći fokus ovog petka bit će na utakmicama u Zagrebu i Omišu u kojima hrvatski prvak i viceprvak igraju posljednje utakmice prije domaćinstva svojih grupa Glavne runde Lige prvaka koja se igra do 24. do 28. listopada u zagrebačkom KC Dražen Petrović i omiškom Ribnjaku.

Ribnjak će ujedno biti i domaćin derbija 4. kola HMNL-a. Omišani danas u 18 sati dočekuju regionalnog rivala Novo Vrijeme iz Makarske koje je u novu sezonu ušlo s maksimalnim učinkom od tri pobjede. Viceprvak Olmissum je nakon dva poraza u Superkupu upisao i dva poraza u prva tri kola nove ligaške sezone. Domaćinima je pobjeda prijeko potrebna kako bi podignuli samopouzdanje pred izazovnu skupinu Lige prvaka koja počinje iduću srijedu, 25. listopada.

Futsal Dinamo, čija skupina Lige prvaka počinje u utorak 24. listopada, ugostit će Osijek u Domu sportova II (18.15) protiv kojeg Plavi u Zagrebu imaju omjer od pet pobjeda i jedan remi. Dinamo je jako dobro ušao u novu sezonu, nakon osvojenog Superkupa prvaci su uvjerljivo krenuli i u obranu naslova, no u trećem kolu upisali su prvi poraz, nakon preokreta u Dubrovniku od Squarea 2-4. Osijek je u prva tri kola svladao Crnicu u Šibeniku 4:3, a na domaćem terenu izgubio od Novog Vremena 2-4 i Futsal Pule 3-5.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) .

U izravnom TV Prijenosu na Max Sportu (20.15) Torcida će ugostiti maksimalni i vodeći Square. Torcida nakon tri kola ima tri boda, nakon domaćeg poraza od Futsal Pule i gostujućeg minimalnog poraza od Futsal Dinama, Splićani su u prošlom kolu s također minimalnih 1-0 svladali Olmissum. Square je pak o četiri gola zabio Crnici, Futsal Puli i Futsal Dinamu kojeg su svladali na domaćem parketu iako su na poluvremenu gubili 0-2.

U preostale dvije utakmice, četvrtoplasirana Pula dočekuje peti Vrgorac, a u subotu u Šibeniku igra se 'derbi začelja' između posljednje Crnice koja još nije osvojila bod i pretposljednje Uspinjače Gimke koja je u uvodna tri kola osvojila jedan bod.



Tagovi

HMNLFutsalfutsalFutsal DinamoMNK Futsal DinamoMNK OlmissumOlmissumMNK OsijekMNK SquareMNK TorcidaMNK Vrgorac

Ostale Vijesti