Futsal Dinamo
Futsal Dinamo

Liga prvaka u Zagrebu i Omišu: Dva grada, pet dana, 12 utakmica

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.10.23. | 15:45

Od utorka 24. listopada do petka 27. listopada igra se Glavna runda Lige prvaka u domaćinstvu Futsal Dinama, a od srijede 25. listopada do subote 28. listopada igra se Glavna runda Lige prvaka u domaćinstvu Olmissuma.

U idućem tjednu, od 24. do 28. listopada, zagrebački KC Dražen Petrović i omiški Ribnjak bit će domaćini 12 utakmica Lige prvaka u futsalu. Prvak Hrvatske Futsal Dinamo Ligu prvaka otvara u utorak, 24. listopada u KC Dražen Petrović protiv prvaka švedske Örebroa u 19 sati. Dan kasnije (19 sati) Plavi igraju protiv poljske Lubawe, a to bi trebao biti ključni susret zagrebačke skupine. Isti dan viceprvak Olmissum u 20 sati otvara svoju skupinu Lige prvaka protiv Ayata iz Kazahstana u svojem Ribnjaku.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) .

U četvrtak Dinamo je slobodan, a Omišani dočekuju HIT iz Kijeva (20 sati). U petak Dinamo igra svoju posljednju utakmicu, moguće i odlučujuću protiv Titograda iz Podgorice (19 sati). Olmissum svoju rundu Lige prvaka zaključuje u subotu (20 sati) sa slavnim Sportingom, klubom koji je u posljednjih sedam sezona u šest navrata igrao finale Lige prvaka i dva puta osvojio natjecanje.

Sve utakmice Futsal Dinama u Ligi prvaka počinju u 19 sati, a Olmissuma u 20 sati.

Iz Dinamove skupine u Elitnu rundu Lige prvaka prolazi samo osvajač skupine, a iz Olmissumove prolazak dalje osigurat će tri od četiri najbolje momčadi skupine.

Cijena dnevne ulaznice (dvije utakmice) za Ligu prvaka u Zagrebu iznosi 10 eura. Ulaznice se mogu kupiti na CoreEventu i u Ilici 37, a moći će se kupiti na svim danima Lige prvaka, kao i na utakmici u petak između Futsal Dinama i Osijeka u Domu sportova II te na utakmici KK Dinamo – Cedevita.

Cijena dnevne ulaznice (dvije utakmice) za Ligu prvaka u Omišu iznosi 7 eura. Ulaznice će u pretprodaju biti puštene u subotu, 21. listopada, a moći će se kupiti na svim danima Lige prvaka u Ribnjaku.

Raspored zagrebačke skupine Glavne runde Lige prvaka (24.-27. listopada)

Utorak, 24. 10. (KC Dražen Petrović, Zagreb)

Lubawa – Titograd, 16h

Futsal Dinamo – Örebro, 19h

Srijeda, 25. 10. (KC Dražen Petrović, Zagreb)

Örebro – Titograd, 16h

Futsal Dinamo – Lubawa, 19h

Petak, 27. 10. (KC Dražen Petrović, Zagreb)

Örebro – Lubawa, 16h

Futsal Dinamo – Titograd, 19h

Raspored omiške skupine Glavne runde Lige prvaka (25.-28. listopada)

Srijeda, 25. 10. (Ribnjak, Omiš)

Sporting – HIT, 16h

Olmissum – Ayat, 20h

Četvrtak, 26. 10. (Ribnjak, Omiš)

Sporting – Ayat, 16h

Olmissum – Hit, 20h

Subota, 28. 10. (Ribnjak, Omiš)

Ayat – HIT, 16h

Olmissum – Sporting, 20h


Tagovi

FutsalfutsalFutsal DinamoMNK Futsal DinamoMNK OlmissumOlmissumDinamo ZagrebFutsal Liga prvaka

Ostale Vijesti