Drago Sopta/HNS
Drago Sopta/HNS

Poruka HNS-a Dinamu i Hajduku: “Idemo svi skupa graditi bolju budućnost”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 14:00

U Zagrebu je održana Skupština HNS-a u rekordno kratkom roku

U Hiltonu je krovna organizacija hrvatskog nogometa održala redovnu Skupštinu. Gosti su se, kao i uvijek, borili tko će više nahvaliti Kustića i društvo u Hiltonu, poželjeti sreću reprezentaciji u Njemačkoj ali i ne propustili izbaciti par bombona na temu dogovora oko gradnje stadiona, odnosno nogometne infrastrukture. Pozdrave nazočnima uputili su Jozef Kliment u ime UEFA-e, Siniša Krajač, predstavnik HOO-a odnosno Josip Pavić, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Na Skupštini je od 75 zastupnika bilo nazočno njih 63 a od izmjena važno je naglasiti kako je GNK Dinamo zastupao Dubravko Skender umjesto Vlatke Peras koja je bila predstavnik kluba iz Maksimira unazad nekoliko godina.

U svom govoru Marijan Kustić pozdravio je novo vodstvo Dinama kao i novog predsjednika Hajduka.

“Vjerujem da ćemo svi skupa graditi bolju budućnost”, poručio im je čelnik HNS-a koji se dotakao i kampa u Velikoj Gorici otkrivši kako je papirologija riješena i da se nada kako će na sljedećoj Skupštini izvijestiti o početku građevinskih radova na novom kampu HNS-a.

Saznali smo kako su financije u redu, da se briše funkcija izvršnog direktora HNS-a te da će novo mjesto biti glavni tajnik HNS-a s dva pomoćnika. Dakako, to će biti dosadašnji izvršni direktor Tomislav Svetina.

Skupština je završena za manje od sat vremena dok se neformalni dio nastavio na zajedničkom ručku.



Tagovi

SkupštinaHNSIzvršni odbor HNS-aMarijan KustićHrvatski nogometni savez

Ostale Vijesti