Drago Sopta/HNS
Drago Sopta/HNS

Poruka HNS-a Dinamu i Hajduku: “Idemo svi skupa graditi bolju budućnost”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 14:00

U Zagrebu je održana Skupština HNS-a u rekordno kratkom roku

U Hiltonu je krovna organizacija hrvatskog nogometa održala redovnu Skupštinu. Gosti su se, kao i uvijek, borili tko će više nahvaliti Kustića i društvo u Hiltonu, poželjeti sreću reprezentaciji u Njemačkoj ali i ne propustili izbaciti par bombona na temu dogovora oko gradnje stadiona, odnosno nogometne infrastrukture. Pozdrave nazočnima uputili su Jozef Kliment u ime UEFA-e, Siniša Krajač, predstavnik HOO-a odnosno Josip Pavić, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Na Skupštini je od 75 zastupnika bilo nazočno njih 63 a od izmjena važno je naglasiti kako je GNK Dinamo zastupao Dubravko Skender umjesto Vlatke Peras koja je bila predstavnik kluba iz Maksimira unazad nekoliko godina.

U svom govoru Marijan Kustić pozdravio je novo vodstvo Dinama kao i novog predsjednika Hajduka.

“Vjerujem da ćemo svi skupa graditi bolju budućnost”, poručio im je čelnik HNS-a koji se dotakao i kampa u Velikoj Gorici otkrivši kako je papirologija riješena i da se nada kako će na sljedećoj Skupštini izvijestiti o početku građevinskih radova na novom kampu HNS-a.

Saznali smo kako su financije u redu, da se briše funkcija izvršnog direktora HNS-a te da će novo mjesto biti glavni tajnik HNS-a s dva pomoćnika. Dakako, to će biti dosadašnji izvršni direktor Tomislav Svetina.

Skupština je završena za manje od sat vremena dok se neformalni dio nastavio na zajedničkom ručku.Tagovi

SkupštinaHNSIzvršni odbor HNS-aMarijan KustićHrvatski nogometni savez

Ostale Vijesti