Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

"Pola igrača razbija svlačionicu, a on u boksericama priča na telefon! Takav igrač mi ne treba, zato sam ga maknuo!"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.11.23. | 13:00

Dinamov trener u intervjuu Germanijaku prvi je put objasnio zašto je jednog igrača izbacio iz momčadi

Sergej Jakirović u intervjuu za Germanijak otvoreno je pričao o mnogim temama, od svog crnog niza na Dinamovoj klupi do planova za prijelazni rok. Što je sve rekao možete pročitati OVDJE. Međutim, izdvojili smo njegovo objašnjenje zašto je iz momčadi izbacio Ukrajinca Bohdana Mihajličenka, koji je trebao biti veliko pojačanje na lijevom boku, a postao je prvi igrač kojega je Jakirović prekrižio.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kao što smo već i pisali, Mihajličenko nije platio ceh zbog slabih igara, iako ni to ne bi bilo ništa neobično, već zbog ponašanja. A to je sad potvrdio i Jakirović.

"Nakon poraza od Ballkanija u Prištini odlučio sam ga maknuti. Ali, iako javnost misli da sam to učinio zbog njegovih igara, to nije istina. Jer tako sam mogao otpisati 10 igrača, da je do igre! Ali, ako dođeš iza utakmice u svlačionicu i prvo što napraviš je da se skineš u bokserice i uzmeš telefon, pričaš lagano kao da se ništa nije dogodilo... A ja lud zbog poraza, pola igrača razbija svlačionicu! E, onda si ti tu samo fizički, a duhom negdje drugdje i smatram da takvi igrači nama ne trebaju. I da podcjenjuju Dinamo, što je vrlo važno naglasiti.", ispričao je Jakirović zašto više ne računa na Mihajličenka. I najavio je da je primarna meta u prijelaznom roku novi lijevi bek.



Tagovi

Sergej JakirovićBohdan MihajličenkoGNK Dinamo

Ostale Vijesti