Pojačanje Hajduka promašio jedanaesterac u potopu St. Paulija (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.05.20. | 15:27

Grk je mogao dodatno popraviti statistiku, ali se danas nije proslavio…

Danas su odigrane tri utakmice 27. kola njemačke 2. Bundeslige, popularne „cvajte“, u kojima smo vidjeli sva tri znaka.

Grk Dimitrios Diamantakos s Hajdukom je dogovorio suradnju od ljeta, no do službenog prelaska na Poljud mora odraditi ugovor sa St. Paulijem.

Njegov klub je danas gostovao u 27. kolu „cvajte“ kod Darmstadta, a grčki napadač utakmicu je započeo s klupe. Domaćini su od 7. minute golom Honsaka poveli 1:0 te se s tim rezultatom otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu, točnije u 61. minuti gostujući trener Luhukay radi četiri zamjene s namjerom da se vrate iz minusa, a između ostalih u igru ulazi i Diamantakos. No, želja mu se nije ostvarila, već je domaća momčad zabila još tri gola i odvela utakmicu na svoj mlin. Prvo je Stark u 74. minuti zabio za 2:0, a pobjedu su potvrdili Mehlem u 78. i Palsson u 89. minuti.

Gosti su u samoj završnici dobili priliku za počasni pogodak, nakon što je u 91. minuti Holland igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Odgovornost je preuzeo budući napadač Hajduka, no njegov udarac je završio pored desne vratnice i utakmica je završila pobjedom domaćih 4:0.

Diamantakos je tako propustio zabiti svoj deveti zgoditak u 16. nastupu za St. Pauli ove sezone. Hajdukov izvođač jedanaesteraca Mijo Caktaš može mirno spavati...

 

 

U drugoj utakmici dana, Hannover je na gostovanju slavio protiv Osnabrucka rezultatom 2:4. Domaćini su dva puta vodili, prvo je zabio Ceesay u šestoj iz kaznenog udaraca, no van Aken autogolom u 11. minuti vraća stvari na početak. Na samom početku drugog dijela, točnije u 47. minuti Amenyido ponovno dovodi domaćine u prednost, međutim, gosti kao da su ubacili u brzinu više i s tri gola u samoj završnici okreću utakmicu na svoj mlin. Prvo je Ducksch poravnao u 75, minuti iz kaznenog udarca, a samo pet minuta kasnije isti igrač zabija za preokret. Potvrdu tri boda Hannovera donio je Haraguchi u 85. minuti , zabivši za konačnih 2:4.

U trećoj utakmici dana, Sandhausen i J. Regensburg su podijelili bodove rezultatom 0:0.

Rezultati:

Darmstadt - St. Pauli 4:0

Osnabruck - Hannover 2:4

Sandhausen - J. Regensburg 0:0

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Dimitrios Diamantakos

Ostale Vijesti