Action Images
Action Images

Pogledajte bjesnilo Joaa Felixa nakon izlaska iz igre u madridskom derbiju (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.12.20. | 12:35

Real Madrid nadjačao je gradskog rivala Atletica u derbiju kola Primere.

U zadnjoj sinoćnjoj utakmici Primere, Real Madrid svladao je Atletico Madrid s 2:0 u gradskom derbiju na stadionu Alfredo di Stefano.

Bila je to još jedna ‘’biti ili ne biti’’ utakmica Zinedinea Zidanea koji, svaki put kad mu voda dođe do grla, izvuče se i u razdoblju kad mu Florentino Perez zaprijeti prstom – ubilježi dobar rezultat.

S druge strane, mnogi analitičari kao i cjelokupna sportska javnost, uvidjevši neuvjerljivost Barce i Reala, pomalo ishitreno već su ‘’nekog trećeg’’ promovirali u novog budućeg prvaka. Među tim klubovima prvi u nizu bio je upravo Atletico, s obzirom da se pretpostavlja kako Real Sociedad ipak neće izdržati napornu prvenstvenu utrku i prvi stići do cilja.

No jučerašnja utakmica bila je vraško otriježnjenje za Chola Simeonea i njegove nogometaše. Golovima Casemira u 15. i Carvajala u 63. minuti (koji se ubrojao kao autogol Jana Oblaka), Los Blancosi došli su na svega tri boda od Atletica, iako imaju i utakmicu više.

Da neće dobro završiti po omiljeni klub inspektora Torrentea moglo se iščitati i iz reakcije pojedinca oko kojeg se vrti napadačka igra ovog kluba. Joao Felix izišao je iz igre već u 60. minuti, umjesto njega je ušao Saul Niguez, a mladom Portugalcu – blago rečeno – ova odluka nije baš najbolje sjela.

Prilikom sjedanja na klupu demonstrativno je i u frustraciji šutnuo nogom, a izignorirao je i klupskog djelatnika koji mu je prišao da mu uruči masku koju mora obavezno imatu na sebi kad sjedi na klupi, tako da mu ju je ovaj samo ostavio pokraj.



Tagovi

Joao FelixAtletico MadridReal Madrid

Ostale Vijesti