Pobjednika Lige prvaka prognozirali Zidane, Cafu, Capello, Beckenbauer...

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.06.15. | 19:45

Mnogi proslavljeni nogometaši i treneri prognozirali su rezultat finala Lige prvaka.

Tko će pobijediti, Juventus ili Barcelona? To pitanje zaokuplja nogometne zaljubljenike diljem svijeta, a svoje viđenje su dali i mnogi bivši nogometaši. Evo nekih od njih:

Zinedine Zidane:

Svi kažu kako je Barcelona favorit, ali nikada ne smijete podcijeniti talijanske momčadi. Naravno da ću navijati za Juventus.

Fabio Capello:

Šanse su 50-50. Juventusova je prednost obrambena igra. Barcelona je vještija. Oni na papiru izgledaju jači, ali se i dalje moraju paziti Juventusovih kontranapada.

Michael Laudrup:

Moj favorit je Barcelona jer jednostavno imaju više resursa. Messi je klasa za sebe, a ako ga Juventusovi igrači i zaustave, onda će Neymar i Suarez biti u poziciji da odluče utakmicu. Gotovo je nemoguće zaustaviti svu trojicu u 90 minuta.

Cafu:

S Juventusom možete sve očekivati, ali mislim da će Barcelona slomiti njihov obrambeni zid. Rezultat će biti 3:1.

Franz Beckenbauer:

Barcelona ima prednost zbog Messija. Predviđam tijesnu pobjedu Katalonaca.

Ronald Koeman:

Barcelona još uvije ima problema s kompaktnom, agresivnom obranom koju igraju talijanske momčadi. Juventus u obrani igra kao nitko drugi, gotovo umjetnički. No, ako igrači Barcelone dobiju prostora, znat će to iskoristiti.

Marco van Basten:

Mislim da će biti 2:2 te da će Juventus pobijediti na jedanaesterce. I to ne govorim samo zato što se osjećam kao napola Talijan.

Marcelo Lippi:

Nisam dobar prognozer, ali mislim da Juventus ima 1:3 šanse da pobijedi, što nije loše. Trebalo bi da se završi sretno za Talijane.

Eric Abidal:

Ove momčadi nisu već dugo vremena igrale međusobnu utakmicu, a to je ono što utakmicu čini još zanimljivijom. Mislim da je Barcelona očigledan favorit, a na osnovu mogu iskustva igranja finala Lige prvaka, kažem da će biti 3:1 za Barcelonu.

Christian Karembeu:

Naravno da smatram da je Barcelona favorit jer su nas naučili da igraju finala i osvajaju naslove, a imaju i tri snažna oružja: Neymara, Messija i Suareza.

Dejan Stanković:

Bit će to odlično finale i ne mislim da će Barcelona lako doći do pobjede. Očekujem jako taktičku, tvrdu utakmicu. Neće biti puno golova, ali sam siguran da ćemo vidjeti veliki show.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Zinedine ZidaneFabio CapelloMichael LaudrupCafuFranz BeckenbauerRonald KoemanMarco van BastenMarcelo LippiEric AbidalChristian KarambeuDejan Stanković

Ostale Vijesti