Pjaca konačno odlazi iz Torina – Hrvat dio bogatog paketa za portugalsku zvijezdu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.02.19. | 18:51

Juve je zagrizao za portugalske nogometaše.

Juventus ne miruje kada su transferi u pitanju.

Iako je zimski prijelazni rok završio prije mjesec dana, a ljetni neće početi prije ljeta, uprava Stare dame radi punom parom za budućnost i osnaživanje vlastitog kadra.

Kako smo jučer pisali, čelnici Stare dame sastali su se s upravom Benfice kako bi započeli pregovore oko njihove glavne mlade zvijezde, Joaa Felixa. 19-godišnji mladić pobudio je zanimanje brojnih europskih velikana – poglavito onih iz Manchestera – a Torinezi će se morati dobro potruditi kako bi osigurali njegove usluge.

Međutim, nije samo navedeni ofenzivac bio tema razgovora između čelnika dvaju klubova. Kako prenosi portugalski list Record, 'Zebre' su zagrizle za još jednog igrača lisabonskog kluba. Riječ je o stoperu Rubenu Diasu, za kojega je prvak Italije spreman ponuditi vrlo lukrativan ugovor. Osim toga, spremili su pravu poslasticu od ponude za klub sa Luza.

Naime, prema pisanju Tuttosporta i Recorda, sastanak se odvijao između Juveovog direktora Fabija Paraticija i portugalskog Luisa Filipea Vieire, uz prisustvo super-agenta Jorgea Mendesa. Uprava Juventusa ponudila je hrvatskog reprezentativca Marka Pjacu i čak 30 milijuna eura za 21-godišnjeg stopera, koji je prošle godine postao standardan reprezentativac Portugala.

24-godišnji Pjaca trenutno je na drugoj posudbi otkad je iz zagrebačkog Dinama stigao u Juventus. Nakon proljetne polusezone prošle godine provedene u Schalkeu, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji poslan je u Fiorentinu, ali već je poznato da će se po završetku ove sezone vratiti u Torino.

Čini se da se neće dugo zadržati na sjeveru Italije…

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Marko PjacaJoao FelixRuben Dias

Ostale Vijesti