Pirlova čistka: Nakon Khedire i Higuaina otpisan i Douglas Costa, koji već ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.08.20. | 08:42

Od sljedeće sezone gledat ćemo novi Juventus po Arhitektovom guštu…

Andrea Pirlo iznenađujuće je dobio priliku na klupi Juventusa. Ne zbog toga što netko sumnja u njegovo nogometno znanje, nego je pitanje može li netko bez iskustva voditi takvu ekipu kakav je Juve. No, ukoliko netko može onda je to definitivno Andrea Pirlo.

Nekadašnji Arhitekt veznog reda Juventusa, Milana i talijanske reprezentacije preuzeo je kormilo najvećeg talijanskog kluba te želi skrojiti momčad po svom guštu. No, da bi to ostvario prvo treba počistiti unutar svlačionice i zahvaliti se igračima koji nisu u njegovoj viziji. Danima se već piše o imenima koja odlaze, a prije svih to su Sami Khedira i Gonzalo Higuain, obojica imaju ogromna primanja te bi se njihovim odlaskom rasteretio proračun za otprilike 13,5 milijuna eura godišnje neto.

Novo ime koje se pojavilo za odstrjel je Douglas Costa, koji je stigao prije tri sezone, no što zbog ozljeda, što zbog forme i nije se baš proslavio u dresu Stare dame. Brazilac s Juventusom ima ugovor još dvije sezone, ali talijanski mediji pišu kako su njegovi dani u Torinu odbrojeni. Navodno mu je i sam Pirlo poručio kako na njega ne računa te da može potražiti novi klub.

No, sjajni krilni napadač ne bi trebao biti dugo na burzi jer se na veliko piše kako je za njegove usluge zainteresiran Manchester United, koji ga je htio još dok je igrao za Šahtar i Bayern. Navodno su Crveni vragovi već stupili u kontakt s Juventusom te da pregovaraju u vezi cijene.

Juventus je spreman spustiti cijenu te ga planiraju pustiti za otprilike 40 milijuna eura, no United navodno pokušava iskoristiti situaciju te dodatno sniziti cijenu. No, po svemu sudeći klubovi bi se trebali dogovoriti te ćemo Costu od sljedeće sezone gledati u Premier ligi.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Alberto Lingria/Reuters)

 


Tagovi

Andrea PirloGonzalo HiguainDouglas CostaSami Khediratransferi

Ostale Vijesti