Reuters
Reuters

Pioli: "Rebić je pametan, dobar i razumije igru, imamo igrače koji su fizički vrlo jaki"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.10.22. | 23:32

Stefano Pioli obratio se novinarima nakon uvjerljive pobjede protiv Dinama.

Strateg Milana Stefano Pioli je nakon uvjerljive pobjede na Maksimiru (4:0) dakako bio jako zadovoljan igrom svoje momčadi.

"Iako smo imali određenih problema s izostancima, iako neki igrači nisu igrali na svojim prirodnim pozicijama, popunili smo dobro sve linije. Bili smo opasni, napadali s više igrača. Bila je ovio teška utakmica, ali momčad me ne iznenađuje. Kompaktni smo, a ovo nam je bila i peta pobjeda u nizu. Sada moramo potvrditi prolaz protiv Salzburga. Moramo tu utakmicu odigrati na najbolji način i pobijediti. Moramo dakako razmišljati i o prvenstvu. Znamo koliko će biti teška utakmica u Torinu, a nakon tog dvoboja razmišljat ćemo o Ligi prvaka", rekao je Pioli i pohvalio strijelca prvog pogotka Gabbiu koji je taktički i tehnički jako dobar "On radi jako dobro i profesionalno, sretan sam zbog njega".

Strateg Milana komentirao je i igru Ante Rebića.

"On je pametan, dobar, razumije prostor na terenu. Mogu ga koristiti desno, lijevo, mogu ga koristiti kao isturenog ili povučenog napadača. Imam igrače koji su fizički u napadu vrlo jaki", rekao je za kraj.

Liga prvaka, 5. kolo

Utorak, 25. listopada

Skupina E

RB Salzburg – Chelsea 1:2

Dinamo – Milan 0:4



Tagovi

MilanStefano PioliLiga prvakaDinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti