Pixsell
Pixsell

Čačić: "Imam dojam da smo jeftino primili sva četiri gola, najviše mi je žao zbog navijača"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.10.22. | 23:30

Dinamo se oprostio od Maksimira za ovu sezonu Lige prvaka s 0:4 porazom od Milana na Maksimiru, a nakon utakmice medijima se obratio Ante Čačić.

Dinamo nije uspio pobijediti Milan. Na kraju je upisao zasluženi 0:4 poraz i ostale su mu tek matematičke šanse da u zadnjem kolu izbori treće mjesto i nastavak europskog natjecanja u Europskoj ligi.

"Nakon ovakve uvjerljive pobjede Milana mogu im samo čestitati. Jako smo dobro ušli u utakmicu, imali smo gard, htjeli smo doći do zgoditka, imali nekoliko dobrih situacija za stvaranje izglednih prilika. Primili smo pogodak iz prekida, a protiv ovako jake momčadi se teško vratiti. Drugi gol je praktički ubio utakmicu. Imam dojam da smo jeftino primili sva četiri gola, ali to je posljedica kvalitetnijeg protivnika. Žao mi je zbog naše predivne publike. Moram pohvaliti momčad na trudu, bilo je i grešaka, ali im čestitam na trudu. Kao i Milanu na pobjedi. Okrećemo se prvenstvu, a učinit ćemo sve da u Londonu ostvarimo rezultat".

Nakon vrlo dobrog prvog dijela, Dinamo se u nastavku raspao...

"Nismo se začahurili, htjeli smo doći do gola. Nakon što je utakmica bila riješena, htjeli smo odmoriti što više igrača. Ovo je Liga prvaka, ovdje su zaista vrhunske momčadi, u duelima su bili jači, brži i energičniji od nas. Na to se teško može utjecati, težili smo igri, pronalasku puta do svojega gola. Golove smo, ponavljam, primili vrlo jeftino. To ne umanjuje pobjedu Milana, svaku našu grešku su iskoristili. Moramo gledati pozitivno na naše greške, držim da smo u ovoj kampanji napravili stvarno dobre stvari".

Navijači su danas, kao i u svim euro-utakmicama ove sezone, navijali od prve do zadnje minute.

"Naši navijači su bili stvarno velika podrška u sve tri utakmice, ne mogu reći u kojoj su najbolje navijali. U svakoj su bili perfektni. Danas nismo čuli niti jedan zvižduk unatoč teškom porazu. Mislim da su prepoznali da je momčad dala sve od sebe. Nadam se da smo im se i mi na neki način ove sezone odužili, jer smo doveli ovako velike momčadi u Maksimir", rekao je za kraj Dinamov strateg.

Liga prvaka, 5. kolo

Utorak, 25. listopada

Skupina E

RB Salzburg – Chelsea 1:2

Dinamo – Milan 0:4



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoMilanLiga prvaka

Ostale Vijesti