Pijetlovima propao transfer velikog talenta za 20 milijuna funti zbog Mourinha

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 03.12.19. | 20:05

Stvar je bila gotova, ali smjena Argentinca sve je pokvarila…

21-godišnji veznjak QPR-a jedna je od najvećih mladih nada engleskog nogometa, a njegova tržišna vrijednost u ovom trenutku iznosi pet milijuna funti.

Ovaj središnji veznjak nigerijskog podrijetla mnoge je oduševio ove sezone u Championshipu budući da je u dosadašnjih 19 odigranih utakmica skupio sedam pogodaka i četiri asistencije. Njegov QPR u ovom se trenutku nalazi na 16. mjestu, a mnogi govore kako bi bili gotovo pa sigurno u zoni ispadanja da nije bilo mladog Ezea.

Eze je svoj nogometni put započeo u Millwallu, a u QPR je stigao prije dvije godine kao slobodan igrač. Koliko je to bio dobar potez kluba sugerira i podatak kako je Tottenham već ove zime bio spreman dovesti ovog mladića u svoje redove za 20 milijuna eura, a taj transfer bio bi jedan od najvećih u povijesti engleskog Championshipa.

Iako je stvar bila praktički riješena te se samo čekala službena potvrda transfera, on se u konačnici možda neće ni ostvariti, a za sve je kriv otkaz kojeg je dobio Mauricio Pochettino.

Jose Mourinho, novi trener Pijetlova, po svojem dolasku u klub rekao je kako ga ne zanimaju novi igrači te kako će svi iz postojećeg kadra dobiti priliku pokazati se kako su dovoljno dobri da bi na njih računao i narednih sezona pa je tako transfer mladog Ezea vrlo vjerojatno propao.

Iako neće zaigrati za Tottenham, nije sve tako crno za mladog Ezea budući da su za njegovim uslugama zainteresirani Arsenal, Chelsea, West Ham i Leicester, ali u svakom slučaju QPR će težiti tome da njihov najbolji igrač ostane u klubu do kraja sezone.

Bilo kako bilo, njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo, a transfer je definitivno pitanje vremena, a bilo to u Tottenham ili neki drugi klub, potpuno je manje važno.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">President of the Nigeria Football Federation (NFF), Mr. Amaju Pinnick has met with Queens Park Rangers , midfielder Ebere Eze in London , even as conversation is ongoing about the possibility of the Nigerian born footballer turning out for Nigeria.  <a href="https://twitter.com/hashtag/Eze?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Eze</a>  <a href="https://t.co/V54XeJfJWj">https://t.co/V54XeJfJWj</a> <a href="https://t.co/JKgDhkB2bB">pic.twitter.com/JKgDhkB2bB</a></p>&mdash; Dailyfocus News (@Dailyfocus_news) <a href="https://twitter.com/Dailyfocus_news/status/1198567573136269313?ref_src=twsrc%5Etfw">November 24, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Report: <a href="https://twitter.com/hashtag/Eberechi?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Eberechi</a> Eze’s potential Tottenham move in doubt - TBR - The Boot Room - Football News<a href="https://twitter.com/hashtag/SpursOfficial?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SpursOfficial</a><a href="https://twitter.com/hashtag/Premier_League?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Premier_League</a> <a href="https://t.co/PfpHC4AkRb">https://t.co/PfpHC4AkRb</a></p>&mdash; 90 Minutes Football News (@footy90com) <a href="https://twitter.com/footy90com/status/1201228662315593730?ref_src=twsrc%5Etfw">December 1, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Eberechi EzeQPRJose MourinhoMauricio Pochettino

Ostale Vijesti