REUTERS/Andrew Yates
REUTERS/Andrew Yates

Petar Stojanović odlazi u Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.07.21. | 09:46

Navodno je već trebao biti prodan, ali transfer je spriječila ozljeda

Čini se da su Modri pred prvim velikim ljetnim "izlaznim" transferom. Jedan od prvotimaca Dinama, pouzdani desni bek i slovenski reprezentativac Petar Stojanović ima unosnu ponudu iz Italije. Kako tvrde Sportske novosti, Dinamo je u ušao u proces pregovora s novim prvoligašem Empolijem.

Iako nije poznato koliko bi od ovog transfera Dinamo mogao zaraditi, spominje se cifra u visini od milijun i pol eura. Podsjećamo, Dinamo ga je prije 5 godina platio ravno 2 milijuna. 25-godišnjak ima važeći ugovor do ljeta 2024. godine.

Iako je Stojanović već bio na izlaznim vratima još tamo u jeku priprema u Sloveniji, transfer je bio stopiran. Ozljedio se njegov “zamjenik” Iranac Moharrami, pa nije imalo smisla prodavati standardnog prvotimca koji, zajedno s Ademijem, uživa u tituli jednog od najdugovječnijih trenutnih igrača Dinama. Moharramijevo stanje je ipak bolje od prvotnih prognoza, pa Dinamo može mirno nastaviti tamo gdje je započeo s ovim poslom

U Dinamo je iz redova Maribora stigao davnog ljeta 2016. godine. Odigrao je 186 utakmica, zabio dva gola i namjestio još 18.



Tagovi

Petar StojanovićDinamo ZagrebEmpoli

Ostale Vijesti