REUTERS/Marko Djurica
REUTERS/Marko Djurica

Perišić se oglasio nakon ozljede: "Prepreke vas ne moraju zaustaviti. Vidimo se uskoro!"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.09.23. | 12:13

Hrvatski reprezentativac javio se prvi puta nakon jučerašnje vijesti.

Hrvatsku nogometnu javnost jučer je zatekla vijest o teškoj ozljedi Ivana Perišića. Zbog puknuća prednjeg križnog ligamenta, pred ponajboljim hrvatskim nogometašem je višemjesečna stanka, zbog koje je u znak pitanja doveden nastup na Europskom prvenstvu sljedećeg ljeta, pod uvjetom da se Vatreni na njega plasiraju, što će, vjerujemo, biti slučaj.

Jedna od najtežih sportskih ozljeda pogodila je Perišića u trenutku kada je s Hrvatskom na najboljem putu ka osiguravanju plasmana na još jedno veliko natjecanje, no popularni Perija ne gubi nadu u nastup u Njemačkoj.

"Čuo sam se s njim i osjetio njegov optimizam i čvrstu volju da do Eura bude spreman, a poznavajući njegovu predanost i fizičke kapacitete, uvjeren sam da će odraditi vrhunski oporavak te do lipnja doći do željene forme", jučer je za službenu stranicu HNS-a izjavio Zlatko Dalić. Danas se prvi puta nakon ozljede oglasio i sam Perišić i to putem Instagrama.

"Prepreke vas ne moraju zaustaviti. Ako naiđete na zid, nemojte se okrenuti i odustati. Smislite kako ga preskočiti, proći kroz njega ili ga zaobići", rekao je, citiravši Michaela Jordana, a potom je dodao:

"Hvala svima na podršci. To mi znači sve na svijetu".

Poruke podrške poslali su mu brojni nogometaši, a Perišić je odgovorio i na Instagram objavu HNS-a te poručio: "Hvala ekipa!! Vidimo se uskoro."

Na koncu se oglasio i Hajduk putem svojeg Instagrama. Poznata je priča kako splićani već dugo žele vratiti Perišića u svoje redove. Sada se ta priča prolongirala za neko vrijeme, no u splitskom klubu malo su preradili stih Olivera Dragojevića i poručili: "Kad god doša, dobrodoša mi, jer jedno za drugo, mi smo stvoreni." (I.M.)



Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan PerišićHrvatska nogometna reprezentacijaTottenhamozljeda

Ostale Vijesti