Live blog Lige prvaka

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 03.10.18. | 22:21

Barca vodi 1-0 u Londonu.

68' Griezmann je vratio prednost Atleticu, a Lamela je smanjio za Tottenham na 2:3. 

60' Nakon velike dominacije PSV-a zabio je Inter i poveo 2:1 preko Icardija. 

57' Barcelona odmah odgovara, za 3:1 zabio je Leo Messi.

54' Dortmund je poveo kod kuće protiv Monaca, a zabio je mladi Danac Larsen. 

52' Tottenham je smanjio protiv Barcelona preko Harrya Kanea. 

50' Poveo je Porto protiv Galatasaraya preko Marege. 

44' Na samom kraju poluvremena Inter je izjednačio u Eindhovenu preko Nainggolana koji je sjajno zabio iz nakon odbitka i pogreške domačeg golmana Zoeta. 

40' Izjednačenje u Madridu, Brugge se vratio u igru preko Groenevelda. 

28' Poveo je paralelno i Atletico preko Griezmanna. 

28' Barcelona je povodila vodstvo kod Tottenhama, a zabio je naš Ivan Rakitić i to golčinu iz voleja od stative. Fantastičan pogodak hrvatskog reprezentativca. 

27' PSV vodi protiv Intera, zabio je Rosario iz to golčinu iz daljine u suprotne rašlje.

20' Neugodne vijesti za Liverpool. Naby Keita je zaradio ozbiljnu ozljedu zbog čega ga je vozilo moralo odvesti van terena. U igru ulazi Jordan Henderson i preuzima kapetansku vrpcu.

 1' Utakmice su počele, a za prvi pogodak večeri potrudila se Barcelona u Londonu. Messi je poslao jednu duboku loptu s očima prema Jordiju Albi, Lloris je neshvatljivo izašao s vrata da bi Alba proslijedio loptu za Philippea Coutinha koji zabija za vodstvo Blaugrane 1-0.

Nogometaše Intera večeras očekuje gostujući ogled s prvoplasiranom momčadi nizozemskog prvenstva, PSV-om.

Trener Luciano Spalletti od prve minute će napasti momčad u Eindhovenu s Ivanom Perišićem, Marcelom Brozovićem i Maurom Icardijem od prve minute. Treći Hrvat u redovima Nerazzura, Šime Vrsaljko, i dalje je van pogona zbog ozljede te neće biti niti na klupi.

Talijanski strateg odlučio se za formaciju 4-2-3-1, dok se trener nizozemskog kluba Mark Van Bommel odlučio za formaciju 4-3-3 s kapetanom Luukom de Jongom u centralnom dijelu napada.

Kao i Spalletti, trener Barcelone Ernesto Valverde se za drugu utakmicu iz ove skupine protiv Tottenhama odlučio za najjači trenutni sastav koji ima na raspolaganju.

To znači da će od prve minute ići na pobjedu s Luisom Suarezom, Phillipeom Coutinhom i Lionelom Messijem u vrhu napada, dok će im leđa čuvati hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić uz dvojac Busquets-Arthur. Umjesto suspendiranog Samuela Umtitija na poziciju stopera je uskočilo ovoljetno pojačanje iz Seville, Clement Lenglet.

Strateg domaćih Maurcio Pochettino ima velikih problema s ozljedama zbog kojih ne može računati na petoricu prvotimaca – van pogona su Eriksen, Dele Alli, Vertonghen, Dembele i Aurier, ali za ovu utakmicu vratio im se prvi vratar Hugo Lloris. Najopasniji čovjek Spursa, Harry Kane, starta od samog početka kao udarna igla momčadi iz Londona.

Jurgen Klopp je za utakmicu s Napolijem na San Paolu ostavio na klupi hrvatskog reprezentativnog stopera Dejana Lovrena, a mjesto uz Van Dijka prepustio je Joeu Gomezu.

Osim toga, njemački trener je krenuo s najjačom postavom Salah-Mane-Firmino u vrhu napada, dok će u vezi biti kapetan Milner uz Keitu i Wijnalduma.

Carlo Ancelotti je prema očekivanjima ostvario hrvatskog veznjaka Marka Roga na klupi, a u napadu će krenuti od prve minute s Insigneom, Milikom i Callejonom.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ivan RakitićMarcelo BrozovićIvan Perišić

Ostale Vijesti