Perić na rubu suza: Unosi se nemir dan uoči utakmice, umjesto da se držimo skupa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.11.19. | 08:12

Vrlo emotivan istup mladog stopera.

“Što reći, zabijemo za 3:1 u 89. minuti, ne mogu vjerovati da ćemo imati sedam bodova, plačem od sreće, a onda nakon 92. minute primimo dva gola. Mogu kriviti samo nas, ne mogu ništa reći protiv sudaca, neka rade svoj posao, mi smo trebali izdržati. Trebamo se sada izvući, već u nedjelju nas čeka Rijeka.”

Jeste li večeras odigrali nešto lošije nego u Harkivu?

“Pa jesmo, ovo je prevelika scena, a Dinamo tu malen klub da nam se nebi dogodile oscilacije. Prošlih sezona u Ligi prvaka osvajali smo po jedan bod, sada smo napravili iskorak u zadnje dvije sezone. Greške se događaju, imali smo sedam bodova u svojim rukama. Bez obzira na sve, ovih 3:3, ovo je i dalje odličan rezultat. “

Je li vam drago da ste razmazili maksimirsku publiku do te mjere da se i na 3:3 protiv Šahtara gleda kao na nedovoljno dobar rezultat.

“Šahtar je top momčad, posebno prema naprijed. Takva smo mi država, pet bodova nam je malo u Ligi prvaka, ali to je možda i normalno nakon ovakve utakmice. Ostao sam 20 minuta na terenu, poslije i u kapelici, gledam i ne vjerujem da se to dogodilo. Trebamo iz ovoga izaći jači, tu je trener da nas digne.”

Nakon što ste zabili sedam golova u dvije domaće utakmice, što možemo očekivati protiv Cityja?

“Čeka nas naporan ritam i u HNL-u, a posebno u Ligi prvaka. Dečki se bore, stvarno dajemo sve od sebe, ja sam danas možda malo lošiji, netko malo bolji i obrnuto. Ali nije lako nakon što nas protiv Intera gleda 1500 ljudi, pa se prebaciti na ovakvu atmosferu”, započeo je, a potom u potpunosti otvorio dušu te otkrio što muči modru svlačionicu:

“Svaki od igrača zaslužuje maksimalan respekt. Kada vidim što se piše o Stojanoviću dan prije utakmice, pa to je smiješno. Ovaj Dinamo je u zadnje dvije europske sezone napravio velik iskorak, radimo dobre rezultate i onda da se tako nema respekta prema jednom Stojketu koji po meni igra odlično ove sezone….i to sve zbog 20 minuta slabije igre u Harkivu, gdje smo svi bili umorni, igrala se kontra na kontru. Unosi se nemir dan prije utakmice, umjesto da se svi skupa držimo. To nas sve frustrira u svlačionici.”

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Dino PerićDinamo ZagrebLiga prvakaŠahtarNogomet

Ostale Vijesti