Reuters
Reuters

Perić: "Da mi nije zapela noga...", Mišić: "Napravili smo puno dobrih stvari, ovo je prestiž"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.11.22. | 23:33

Evo i prvih reakcija nogometaša Dinama nakon utakmice protiv Chelseaja

"Mi smo se htjeli potući s njima, nismo uspjeli, ali dali smo sve od sebe. Sve je bilo otvoreno do samog kraja, nismo se povukli skroz, nije bilo lako kada smo primili ta dva gola, ali što je tu je", rekao je Dino Perić i nastavio:

"Ovo je velika scena, veliki igrači, ne smije se opustiti ni na trenutak, moja greška kod prvog gola, možda da mi nije zapela gola...

"Bilo je sve otvoreno pogotovo sa Salzburgom pa i večeras sa Chelseajem, velika četiri boda i mislim da je to odličan rezultat iako ne idemo dalje. Šest velikih utakmica, veliko iskustvo, sada fokus na prvenstvo, što je tu je, idemo dalje."

"Mislim da su naši navijači večeras pobjednici. Ne znam što reći na njih...Sad smo 20 minuta skoro s njima navijali, čudili su se i navijači Chelseaja."

Josip Mišić je prokomentirao:

"Sve u svemu dobro. Napravili smo puno dobrih stvari, napravili smo odlično, a onda primili dva gola, čestitam dečkima na borbi i na zalaganju, tako treba biti svaku utakmicu. To su igrači koji vrijede po 100 milijuna, teški za čuvati, brzi, čvrsti, dosta muke."

"Imali smo dug put od početka kad smo se mučili sa Shkupijem i onda doći u grupnu fazu i igrati s ovakvim igračima s kakvima smo igrali, stvarno je prestiž.



Tagovi

Dinamo ZagrebChelseaLiga prvaka

Ostale Vijesti