Pep protiv Bake: 6:1 je realan rezultat

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.07.19. | 17:20

Pripremna utakmica na azijskoj turneji.

Na azijskoj turneji Manchester City je igrao protiv Kitcheeja iz Hong Konga, a završilo je pobjedom 6:1, dakako u korist prvaka Engleske. 

I ne bi ova utakmica baš ni po čemu dobila pozornost hrvatske i regionalne publike, da trener Kitcheeja nije legendarni Baka Slišković. Nije mu se baš posrećilo jer je Guardiola ovu utakmicu shvatio vrlo ozbiljno i od prve minte su zaigrali De Bruyne, Gundogan, Bernardo Silva, Sane, Laporte, David Silva, Sterling, Stones, Walker, Bravo i Angelino.

Vrlo jaka postava, ne pretjerano daleko od najjače koju Pep ima na raspolaganju. Kada to uzmemo u obzir, 6:1 nije prestrašan poraz, a za City su zabijali D.Silva, Sterling, Sane dva puta, Touaizi te Pozo, dok je za azijsku momčad poentirao Chun-Tsz Law.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="en" dir="ltr">FULL TIME. A superb display by City as they cruise to a 1-6 victory over Kitchee SC. From start to finish they completely controlled possession and used it well to punish their opponents. <br><br> 1-6  <a href="https://twitter.com/hashtag/mancity?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#mancity</a> <a href="https://t.co/cuOc2XzYa5">pic.twitter.com/cuOc2XzYa5</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/1154029015725797377?ref_src=twsrc%5Etfw">24. srpnja 2019.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(foto: Reuters)
 

Tagovi

Pep GuardiolaBlaž Slišković

Ostale Vijesti