Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Parma zainteresirana za Dinamovog braniča koji je debitirao s golom i asistencijom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.07.21. | 08:15

Slažu momčad za povratak u Serie A

I dok u Maksimiru čekaju ponude za svoje glavne vedete, lako bi se moglo dogoditi da na mala vrata utrže solidan novac za igrača koji nije bio u izlogu. Prema informacijama iz menadžerskih krugova, talijanska Parma bacila je oko na Josipa Šutala, 21-godišnjeg centralnog braniča koji je već sedam godina u sustavu Dinama u koji je stigao iz Neretve Metković.

Šutalo je premijeran nastup u ovoj sezoni imao u petak protiv Hrvatskog dragovoljca u kojem je zabio gol i asistirao te tako dokazao opravdanost odluke Dinamove struke da ga se zadrži u kadru prve momčadi.

Parma je lani igrala u Serie A, ali na kraju sezone bili su uvjerljivo posljednji s čak 17 bodova zaostatka za Torinom koji je držao posljednju poziciju koja nudi ostanak u elitnom društvu talijanskog nogometa. Očito su u procesu reorganizacije momčadskog kadra kako bi već ove sezone napali vrh ljestvice i izborili povratak u Serie A.

Kako saznajemo, službena ponuda još uvijek nije stigla u Maksimirsku 128, već Talijani u ovom trenutku sondiraju teren za igrača koji je lani proveo polusezonu na posudbi u Istri gdje je ostavio solidan dojam.


Tagovi

Dinamo ZagrebHNLJosip ŠutaloParma

Ostale Vijesti