REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Pad favorita: Napoli kiksao kod Cagliarija, Osimhen ih spasio od poraza

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.02.22. | 21:28

U 26. kolu Serie A samo je jedna momčad upisala iz trenutnih top 10 pobjedu

Malotko je uoči 26. kola Serie A očekivao da nijedna od vodećih momčadi neće upisati pobjedu. Od trenutnih top 10 na ljestvici talijanskog prvenstva tek je Fiorentina slavila i to protiv pete momčadi prvenstva Atalante. Nizom većine nastavio je danas i Napoli koji je u gostima kod Cagliarija remizirao s 1:1.

Remi Milana, poraz Intera, bili su idealna prilika za momčad Luciana Spallettija za preuzeti vrh tablice. I to na Sardiniji gdje su u posljednjih šest utakmica prije ove odnosili pobjede. No, ovog puta samo bod, a i njega će momčad Napolija morati proslaviti jer su zamalo ostali poraženi.

Vodio je Cagliari golom Gastona Pereire u 58. minuti koji ide na dušu vrataru Napolija Ospini. Opalio je Pereira s 20-ak metara iskosa u suprotni kut s desne strane, a lopta je prošla samo kroz ruke Ospini za 1:0.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Nije to bio jedini nepouzdan trenutak kolumbijskog vratara koji je častio domaće prilikama u nekoliko navrata. Ipak, silni promašaji domaćih stigli su na naplatu u 87. minuti kad se za goste ukazao spasitelj Viktor Osimhen. Ubacio je s lijeve strane Rui na drugu stativu, a tamo nigerijski napadač nadskočio sve i glavom zakucao za 1:1.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Ovim remijem ostao je Napoli na dva boda od vodećeg Milana.

26. kolo Serie A

Petak

Juventus - Torino 1:1

Subota

Sampdoria - Empoli 2:0

Roma - Verona 2:2

Salernitana - Milan 2:2

Nedjelja

Fiorentina - Atalanta 1:0

Venezia – Genoa 1:1

Inter – Sassuolo 0:2

Udinese – Lazio 1:1

Ponedjeljak

Cagliari - Napoli 1:1

Bologna - Spezia 2:1



Tagovi

NapoliLuciano SpallettiVictor OsimhenCagliari

Ostale Vijesti