FRIEDEMANN VOGEL/Action Images
FRIEDEMANN VOGEL/Action Images

Ozareni Španjolci stali iza Unaija Simona: On je sjajan golman, ima naše puno povjerenje

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.06.21. | 21:37

Španjolska u četvrtfinalu čeka boljega iz dvoboja Francuska - Švicarska.

Nakon utakmice na Parken stadionu u Kopenhagenu, vrtuljka emocija kroz koje su prošli navijači, igrači i treneri, odahnuti je mogao Luis Enrique.

"Morali smo izgraditi novu momčad. Još uvijek odrastamo. Možemo pobijediti bilo koga i izgubiti od bilo koga. Bila je ovo nevjerojatna utakmica. Bio je jedan trenutak kad sam se bojao da ćemo izgubiti, ali onda se pojavio Morata i zabio sjajan gol. Sretan sam zbog njega. Simoni? On ima sjajnu osobnost. Naši igrači vole riskirati".

Iza golmana stao je i kapetan reprezentacije Sergio Busquets: "Unai Simon ima naše povjerenje. On je osoba vrlo mirnog uma, ali je isto tako jako ambiciozna. Obranio je nekoliko jako velikih prilika, pokazao je samopouzdanje."

Jedan od junaka Španjolske bio je Ferran Torres koji je zabio i asistirao.

"Kad puno radite, onda vam se to vrati. U četvrtfinalu mi je svejedno protiv koga ćemo igrati. U utakmicu ćemo ući misleći na to kako ćemo mi igrati. Što se Unaija tiče, on je sjajan golman. Spasio nas je kod 3:3 fenomenalnom obranom", rekao je Torres.



Tagovi

HrvatskaHrvatska nogometna reprezentacijaŠpanjolskašpanjolska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2020Euro 2021Luis EnriqueCesar AzpilicuetaFerran TorresUnai SimonSergio Busquets

Ostale Vijesti