Slavko Midžor/Pixsell
Slavko Midžor/Pixsell

Ovo nije kraj, Dinamo tek kreće u akciju! A onda će Luka odlučiti

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 06.04.24. | 15:30

U Maksimiru su odlučili pokušati sve, pokazati Modriću koliko ga žele. A onda, što bude, bit će...

"Zeko, prvo u Madrid!", napisali smo na Germanijaku, samo dan nakon što je Velimir Zajec pobijedio na izborima i postao novi Dinamov predsjednik. Dakle, 'zavapili' smo da Velimir Zajec mora pokušati sve da Luku Modrića vrati u Dinamo. Njegova nogometna karizma i autoritet u kombinaciji s funkcijom, koju obavlja, najbolji su magnet, upravo ono što predsjednik Dinama i treba biti. Da može uopće doći do Modrića i pozvati ga u Maksimir!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zajec nije otišao u Madrid i u četiri oka pozvao Modrića da se vrati u Dinamo, ali je Dinamo otišao korak dalje. Tkogod da je to smislio, ideja je sjajna, s velikim ehom diljem nogometnog svijeta. Znači, Dinamo je stavio stranicu oglasa u Marcu, najčitaniji španjolski (a i šire) sportski dnevnik, blizak Realu, objavio Dinamov dres, Modrićev s brojem 10, dolje napisao #imalobismisla, što je moto ove kampanje, potpisao se i Velimir Zajec. Dakako, u vrlo kratkom roku taj je PR potez izazvao tisuće, milijune reakcije, prenijeli su priču mnogi svjetski mediji, transfer-gurui poput Fabrizija Romana, definitivno, 'boom efekt' kakav su u Dinamu željeli, postignut je na n-tu potenciju. Nakon puno očijukanja s takvom idejom, povratkom Modrića u Dinamo, ponekih malo sramežljivih i skrivenih poruka, Dinamo je 'udario u glavu'.

I, kako doznajemo, nije ovo kraj, nego tek početak. U Maksimiru je oglas u Marci bio tek pucanj startnog pištolja, povratak Modrića, ali i ne samo njega u Dinamo, označen je jednim od ciljeva nove maksimirske Vlade, pod egidom 'nema većeg kluba od Dinama', ima još planova. Međutim, što se, konkretno, Modrića tiče, krenut će Dinamo još jače, pokušati uistinu bivšeg kapetana i najboljeg hrvatskog igrača u povijesti privoljeti da ispuni obećanje i vrati se u Maksimir. Kako će to točno učiniti, naravno, spada u 'poslovnu tajnu', ali prema onome što znamo, Dinamo će učiniti sve da Luku privoli na dolazak. A onda, ako će on odlučiti drugačije, zbog novca, obitelji, budućih nogometnih planova, to će biti njegova odluka, koju se mora poštovati i koju mu nitko neće zamjeriti. Ali, bio bi grijeh ne pokušati, u startu odustati! Dinamo je to napravio na sjajan način, poziv Modriću da se vrati u Dinamo postao je svjetski viralan!

Naravno da u ovom trenutku Modrićev povratak u Dinamo izgleda kao znanstvena fantastika, ali izgledalo je tako svojedobno i spuštanje na Mjesec. Ili da će Oršić hat-trickom izbaciti Tottenham. Ako ne pokušaš, ne možeš ni uspjeti, ako ne poručiš #imalobismisla, neće smisla ni biti. Lavina je krenula, odmoći ne može, a hoće li pomoći, tko zna. Modrić, koji se na sve pozive za razne akcije iz Dinama rado odazivao, potpisivao dresove, fotkao se na terenu, koji se naziva njegovim imenom, nedvojbeno ima emociju prema klubu, koji ga je stvorio. Možda je dosad samo čekao da ga taj klub 'baci na koljena' svojom emocijom, možda se samo trebalo potruditi i pokazati mu da ga žele! Oglas u Marci je vrhunski prvi korak, ne i zadnji, a onda je dalje sve na Modriću. Svi bi voljeli, ali, nitko mu neće zamjeriti. Zamjerili bi Dinamu da nije probao!




Tagovi

GNK DinamoLuka ModrićVelimir ZajecReal MadridMarca#imalobismisla

Ostale Vijesti