Screenshot
Screenshot

Ovo je najbolji poništeni gol godine: Zabio spektakularne škarice iz nedozvoljene pozicije (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.07.21. | 11:28

Zaleđe je bilo minimalno.

Nogomet je ponekad nepravedan sport. Utakmice, pa čak i prvenstva gubljena su zbog pogodaka koji su padali nakon sudačkih pogrešaka. Nekad se dogodi neočekivana ozljeda, u moderno vrijeme i zaraza te ključni igrači ne mogu igrati utakmicu za naslov ili prolazak u iduću fazu natjecanja..

No, nogomet može biti nepravedan jer neki fantastični udarci i akcije umjesto u mreži odsjedaju na okviru suparničkog gola. A nepravedno je i kada padne pogodak poput onoga kojeg je zabio Hussein El Shahat u prvenstvu Egipta, a onda ga sudac poništi jer se ofenzivac Al Ahlyja nalazio u milimetarskom zaleđu.

El Shahat primio je loptu na 11 metara od gola, nabacio si je preko glave, kako bi izbjegao nasrtaj suparničkog braniča, okrenuo se i spektakularnim škaricama zabio iz nedozvoljene pozicije.

S obzirom na konačnu pobjedu Al Ahlyja od 4:0, nekako smo dojma da bi se i navijači Smouha složili da se na kraju taj gol priznao. Jer, kako stvari stoje, to će biti najbolji poništeni gol godine.

Poništeni pogodak El Shahata možete pogledati OVJDE.

Al Ahly je drugi s čak 16 bodova manje od Zamaleka, no istovremeno ima čak 16 utakmica manje, a Smouha je četvrti s pet bodova manje od Al Ahlyja, ali i sedam utakmica više.

Prvu zaostalu utakmicu Al Ahly igra već sutra kada gostuje kod 14. Arab Contractorsa, dok su danas na rasporedu dvije utakmice 28. kola.



Tagovi

Egipat

Ostale Vijesti