Anke Waelischmiller/Sven Simon/DPA
Anke Waelischmiller/Sven Simon/DPA

Ovo je boljelo! Umalo jako stradao još jedan Vatreni u Bundesligi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.11.22. | 22:41

Srećom, prošao je bez ozljede te je nastavio utakmicu

U susretu Eintrachta i Hoffenheima je strana Kristijana Jakića bila bolja u golijadi od one Andreja Kramarića rezultatom 4:2, a u porazu je i Hrvatska mogla doživjeti poraz u smislu ozljede Kristijana Jakića.

U 21. minuti utakmice je Hoffenheimov Georginio neoprezno je nagazio Jakića koji je, srećom, prošao bez ozljede te je nastavio utakmicu.

>> Video neugodnog starta pogledajte OVDJE.

Ova je vijest stigla samo nekoliko minuta nakon teške ozljede Joška Gvardiola čija se sudbina još uvijek ne zna.


Djibril Sow zabio je za početno vodstvo domaćih već u šestoj minuti susreta, a u osmoj je povisio Randal Kolo Muani nakon što je odbijanac poslao u gol za 2:0. Do kraja prvog dijela su domaćini stigli i do trećeg gola. U 29. minuti je Junior Dina Ebimbe ušao na listu strijelaca, a onda su se i gosti barem malo trgnuilo. Christoph Baumgartner zabio glavom po sredini gola, pored ukopanog golmana za smanjenje prednosti Eintrachta na 3:1.

U nastavak su igrači Hoffenheima ušli puno bolje. Već u 46. minuti su zatresli mrežu i to sjajnim golom iz daljine Ozana Kabaka za 3:2. Ipak, Jesper Lindstrom sjajo je primio loptu Mianija i vratio prednost domaćih na dva gola razlike.

U 84. minuti je Andrej Kramarić sjajno zaprijetio glavom, ali njegov pokušaj spriječio je Kevin Trapp sjajnom obranom. Kramarić je odradio cijeli susret za goste, dok je Jakića zamijenio Smolčić u 64. minuti.



Tagovi

Kristijan JakićEintracht FrankfurtHoffenheim

Ostale Vijesti