Ovaj igrač bio je kamen spoticanja između uprave i trenera Modrih

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.03.20. | 09:10

Osim Danija Olma, još je jedan nogometaš iz plave svlačionice bio kamen smutnje između trenera i uprave.

Trener Dinama, Nenad Bjelica, na odlasku je iz kluba. Upravi hrvatskog prvaka nije dobro sjeo potez 48-godišnjeg stručnjaka koji je stao na stranu igrača te je odbio osjetno i jednostrano smanjenje plaće koje im je ponuđeno.

To je očito bilo previše za "progutati" u upravi 'modrog' kluba, a to je jedna od tri krucijalne stvari koje se zamjeraju Osječaninu. Osim toga, Zoran Mamić i njegov brat Zdravko u egzilu od vlasti u BiH, zamjerili su mu što je razvoj Danija Olma pripisao samo njegovoj obitelji, a ne i 'Purgerima'.

Posljednja stvar u nizu, ne i najnevažnija čini se, jest neslaganje oko transfer politike.

Kako prenose Sportske novosti, Bjelica se jako naljutio što prošlog ljeta nije doveden Eldar Ćivić iz Ferencvarosa na mjesto lijevog beka. Umjesto njega stigao je Jean Francois Moubandje koji se nikad nije uspio nametnuti kod još uvijek aktualnog trenera 'plavih'.

Upravo taj manjak minutaže Švicarca ne sviđa se upravi, tvrdi isti izvor,  jer ga previše plaćaju da bi on gledao utakmice s tribina.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Eldar ĆivićJacques Francois MoubandjeDani OlmoZoran MamićNenad Bjelica

Ostale Vijesti