Dan Hamilton-USA TODAY Sports
Dan Hamilton-USA TODAY Sports

Otišao Mitrović, stigao ponajbolji napadač suparnika Hrvatske u Kataru

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.07.22. | 12:54

Prošlu sezonu proveo je u Bešiktašu

Suparnik hrvatske na svjetskom prvenstvu jedna je od najvećih nepoznanica pred predstojeći Mundial. Kanada se plasirala na svoje treće svjetsko prvenstvo, prvo nakon Meksika 1986. Glavna zvijezda momčadi je, dakako, Bayernov svestrani lijevi bek Alphonso Davies, a od europski-poznatih igrača tu su još Jonathan David, Ike Ugbo (kojeg je Dinamo dobro upoznao u prošlosezonskoj Europskoj ligi, kada je Plavima u dresu Genta zabio na Maksimiru) i Cyle Larin.

Potonji je nakon dvije sezone provedene u Besiktasu pronašao novi klub. Na kraju prošle sezone istekla mu je posudba u turskom velikanu te je, tvrdi pouzdani Fabrizio Romano, kao slobodni igrač potpisao za Club Brugge iako ga se povezivalo s Olymipakosom, meksičkim Tigresom, ali i povratnikom u Premier ligu, Nottingham Forestom.

Kanadski napadač tako će u prvaku Belgije brusiti formu za predstojeće Svjetsko prvenstvo na kojem će Kanada igrati u istoj skupini s Hrvatskom, Belgijom i Marokom.

(1.77) Hrvatska (3.50) Kanada (4.90)

Podsjetimo, Club Brugge nedavno je napustio Matej Mitrović, novi igrač Rijeke...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

(N.R.)


Tagovi

kanadska nogometna reprezentacijaCyle LarinHrvatska nogometna reprezentacijaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti