Otac Juana Mate u United dovodi stopera španjolskog fenjeraša

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.04.20. | 11:30

Europski klubovi poludjeli su za stasitim Afrikancem.

Kako javlja britanski Metro, Manchester United je na putu potpisivanja Mohammeda Salisua, mladog braniča Real Valladolida, 15. momčadi Primere.

U pitanju je 21-godišnjak kojem je menadžer otac Juana Mate. Velikan s Old Trafforda se ozbiljno zanima za Ganca, a već su upućeni upiti prema španjolskom prvoligašu (čiji je većinski vlasnik Ronaldo Luis Nazario da Lima)  o dostupnosti igrača.

191 centimetar visokom igraču je službena cijena po Transfermarktu 11 milijuna eura, a izlazna klauzula postavljena od strane kluba je u visini od 12 milijuna. Također se nalazi i popisu želja Zinedinea Zidanea, ali i Chola Simeonea.

„U pitanju je još jedno mlado afričko otkriće. Bio je senzacija Primere, mlad je, snažan i visok. A poziciju središnjeg braniča u ovoj ligi nije jednostavno igrati. Ovo bi moglo biti vrijeme za otići na višu stepenicu u karijeri s obzirom na interes velikih klubova“, rekao je Juan Mata stariji.

Sportski direktor Valladolida se nadovezao:

„Salisua smo uzeli kao jako mladog. Zamijetio sam ga u jednoj afričkoj nogometnoj akademiji i doveo ua svega 55 tisuća eura. A danas mnogi domaći i strani klubovi ga dolaze gledati, u pitanju je čisti talent i brutalan potencijal.“

Ostaje da vidimo koji je dres kojeg će sljedećeg navući ovaj defenzivac u usponu.

 

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Juan MataAtletico MadridValladolidtransferiReal MadridManchester UnitedMohammad Salisu

Ostale Vijesti