Osim Cana i Mandže, ove zime Juve sigurno napušta i njihov veliki talent

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 29.11.19. | 17:45

Govorili su da će biti nositelj obrane Stare dame, ali prema svemu sudeći to se neće dogoditi.

Rugani je dijete Empolija, kluba koji je oduvijek poznat po svojim dobrim odnosima sa crno-bijelima, a Juventusu se priključio početkom 2015. godine za pet milijuna eura.

Budući da je tih godina trio BBC (Bonucci, Barzagli, Chielini) bio neprikosnoven u prvih 11, Rugani je svoju priliku čekao s klupe za rezerve igrače, ali ona nikako nije dolazila.

Ovog ljeta Juve je iskrcao ogromnih 85 milijuna eura za Golden Boya  Matthijsa de Ligta, a budući da su u konkurenciji još i Merih Demiral i veteranski dvojac Bonucci – Chielini potpuno je jasno da ukoliko Rugani želi igrati, promjena sredine je nešto što mora napraviti.

Prema informacijama talijanskog insajdera za transfere Fabrizija Romagne, a vijest je prenio i calciomercato, Rugani ove zime sigurno seli iz Torina, a kao potencijalne destinacije navode se Milan, Roma i Arsenal.

Dodajemo za kraj kako je trenutna tržišna vrijednost ovog 25-godišnjeg stopera 22 milijuna eura, a ugovor sa Juventusom traje mu do ljeta 2024. godine. Dres talijanske reprezentacije oblačio je sedam puta, a pritom se nije upisivao u listu strijelaca.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Daniele Rugani

Ostale Vijesti