NK OSIJEK
NK OSIJEK

Osijek produžio s Ivušićem i Škorićem

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.07.21. | 11:51

Oba prvotimca imali su aktualne ugovore do 2023. godine a sada su produžili još dvije godine

Dan uoči europskog uzvrata protiv poljskog Pogona iz Gradskog vrta objavili su vijest kako je klub dogovorio produžetak suradnje s vratarom Ivicom Ivušićem te kapetanom Milom Škorićem. Oba prvotimca produžili su vjernost Osijeku do 2025. godine.

Ivušić je standardan vratar koji se lani prometnuo u jedno od najčvršćih karika obrane Osijeka za što je nagrađen novim ugovorom. Onaj stari je trajao još dvije godine.

S druge strane Mile Škorić je kapetan, reprezentativac i lider ove momčadi od koje navijači Osijeka puno očekuju. I on je bio vlasnik ugovora do ljeta 2023. godine a ovim potpisom Osijek se kao klub svakako stavlja u bolji položaj u pregovorima oko eventualnih transfera jer saznajemo kako zanimanja i upita svakako ne manjka.

"Sretan sam zbog potpisa, hvala treneru Bjelici na ukazanom povjerenju. Već sam nebrojeno puta rekao da mi je ovdje fantastično i da nemam ništa protiv da odradim ugovor do kraja, pa i nakon toga. Ovo shvaćam kao nagradu, treba opravdati povjerenje i svakako ću se truditi to učiniti" - rekao je Mile Škorić dok se trener Bjelica ubacio:

"Nedostaje onaj peti na muralu".

I sam Bjelica nije krio zadovoljstvo ovim potpisima.

"Jako smo zadovoljni. To su dva igrača od kojih je jedan potencijalan reprezentativac a drugi je reprezentativac. Puno su dali Osijeku i zaslužuju ovo poboljšanje. Sretan sam što su pristali, želim im prije svega zdravlja i nadam se da će u budućnosti biti važni kotačići u uspjesima kluba"



Tagovi

OsijekNenad BjelicaIvica IvušićMile Škorić

Ostale Vijesti