Dubravka Petrić/Pixsell
Dubravka Petrić/Pixsell

Osijek o Mierezu: "Dinamo je ostao daleko od iznosa koji očekujemo. Ramon nije na prodaju"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.08.23. | 13:02

Član Uprave kluba s Opus Arene, Vladimir Čohar, priznaje Dinamov interes za Argentinca, ali i odbija njegov odlazak

Zakuhalo se na relaciji Dinamo-Osijek, uzburkala se voda oko potencijalnog dolaska Ramona Miereza u Dinamo. Modri su krenuli po napadača, Argentinac je prva želja, rekao je i Sergej Jakirović na svom predstavljanju da je Mierez igrač, kojega bi svaki trener htio u momčadi. Dinamov interes za Miereza izišao je u javnost, podigao se Osijek na noge, a iz kluba su odgovorili na ovu priču.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Točno je da su u ponedjeljak ispred GNK Dinamo u Osijeku boravili Darko Podnar, Dražen Miličević i Ives Čakarun vezano uz mogući transfer Ramona Miereza, no istu večer smo im zahvalili na interesu budući da smo kroz razgovor ostali daleko od iznosa kojeg očekujemo za našeg igrača. Kao ponajboljeg igrača NK Osijek i cijele lige za njega kontinuirano postoji puno interesa, ali u ovom trenutku Ramon Mierez nije na prodaju."rekao je član Uprave NK Osijek Vladimir Čohar.

No, kako doznajemo, u Maksimiru nisu odustali od Miereza i spremni su i dalje razgovarati. A prema jednoj informaciji, Dinamo bi Osijeku mogao ponuditi, uz novac, i nekog ili nekoliko igrača, spominje se u tom kontekstu i Mauro Perković, iako Osječani zasad o takvom 'paketu' ne želi niti razmišljati. Slijedi li još jedna trakavica na HNL mercatu?



Tagovi

Ramon MierezGNK DinamoOsijek

Ostale Vijesti