Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Oršić: Najgora utakmica Dinama od kada sam u klubu; Majer: U uzvratu moramo igrati kao Šerif danas

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 17.08.21. | 23:12

Dinamovi nositelji igre svjesni su podbačaja.

Dinamo je u prvoj utakmici playoffa za Ligu prvaka doživio težak porat od Šerifa. Moldavci u uzvrat putuju s prednosti od 3:0.

"Jako teška utakmica, zasluženo smo izgubili s ovakvim rezultatom. Nismo bili na nivou, falilo je borbe i duela. U današnjem nogometu ne smijemo ovako igrati. Neka nam ovo bude škola. Njihova je bila svaka druga lopta. S takvom igrom nismo mogli ostvariti pozitivan rezultat", rekao je nakon utakmice Lovro Majer.

Uzvrat se igra iduću srijedu u Maksimiru.

"I dalje vjerujem da smo bolji, ali to se pokazuje na terenu. No, moramo dati sve od sebe. Moramo igrati kako je Šerif igrao danas. ako ćemo biti na nivou ako damo sve od sebe ako igramo kao oni".

Komentar utakmice dao je i Mislav Oršić:

"Najgora utakmica Dinama od kada sam ja ovdje, ne znam što bih rekao. Nemam niječi. Ništa nije išlo od samog početka utakmice. Sve smo duele gubili, nismo stvarali šanse. Šerifu sve pohvale, no mi smo ovu utakmicu podbacili. Moramo sami sebe pogledati u oči i pripremiti se za iduće utakmice. Idemo po pobjedu u uzvrat. Moramo se spremiti", rekao je Oršić i napomenuo kako "noćas nitko neće spavati".



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoŠerifMislav OršićLovro Majer

Ostale Vijesti