REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Opta ‘crno na bijelo’ potvrdila Joškovu dominaciju protiv Cityja, The Sun: “Spustili ste Gvard”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 23.02.23. | 08:37

Rose je dodao kako će Joško biti igrač RB Leipziga i sljedeće sezone, dok je Romano pričao o mogućem prelasku u Liverpool ovog ljeta…

Dan poslije utakmice RB Leipziga i Manchester Cityja glavna tema većine svjetskih medija je hrvatski branič Joško Gvardiol. Izuzev pogotka koji je bio sjajan, Gvardiol je cijelu utakmicu odigrao na iznimno visokoj razini, a ono što je on napravio protiv Građana, nije pošlo za rukom, odnosno nogom, u utakmicama Lige prvaka protiv njih ove sezone.

Opta je objavila podatak kako je Gvardiol na utakmici imao 89 dodira s loptom, konstantno je bio involviran u igru ‘Crvenih Bikova’, a nitko nije imao toliko dodira i utjecaja na igru protiv Građana poput njega!

“Joško će biti igrač RB Leipziga i sljedeće sezone. Ja sam trener i mene se nešto isto pita”, rekao je poslije utakmice Marco Rose pa dodao:

“On je sretan ovdje. Rekao je da želi igrati u Premier ligi, ali ne i kada!”, dodao je strateg RB Leipziga.

Poslije utakmice, Fabrizio Romano je također pričao o Jošku Gvardiolu, Tema je bio njegov mogući transfer u Liverpool o kojem je pričao u podcastu.

Gvardiolu dodatno ‘diže cijenu’ i činjenica da je očito igrač za tzv. ‘velike utakmice’. On je u Ligi prvaka ove sezone postigao dva pogotka – Real Madridu i jučer Manchester Cityju. Spašavao je Gvardiol svoju momčad kad je bilo najpotrebnije. I to protiv najboljih…

Valja istaknuti i ‘simpatičnu’ naslovnicu The Suna koji je pored hrvatskog braniča napisao kako je Manchester City ‘spustio svoj Gvard’.



Tagovi

The SunPep GuardiolaJoško GvardiolLiga prvaka

Ostale Vijesti