Reuters
Reuters

Olmovo veliko srce: Nekadašnji dinamovac organizira humanitarni futsal turnir

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 27.06.23. | 15:15

Turnir će se održati u nedjelju, 2. srpnja, a očekuje se više od 200 sportaša iz različitih gradova, osim toga i velik broj volontera.

Nekadašnji dinamovac, a danas igrač RB Leipziga i španjolske reprezentacije, Dani Olmo zajedno s katalonskom organizacijom Consorci Sanitari de Terrasa organizira prvi inkluzivni futsal turnir u ovom katalonskom gradu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dani je naglasio kako to čine "da se postigne gol za mentalno zdravlje i eliminira stigma koju trpe ljudi s ovom vrstom bolesti."

Turnir će se održati u nedjelju, 2. srpnja, a očekuje se više od 200 sportaša iz različitih gradova, osim toga i velik broj volontera.


Sav prikupljeni prihod će ići Consorciju Sama Sanitari de Terrassa preko Zaklade Joan Costa Roma za promicanje sportskih projekata u području mentalnog zdravlja koji pogoduju inkluziji. Među sudionicima će biti organizirana i tombola gdje će pobjednik moći uživati ​​u ručku s Danijem Olmom kako bi mogao osobno upoznati nedavnog prvaka Lige nacija.

Nije prvi put da Olmo pokazuje svoju humanu stranu. Zapravo, kamp koji organizira svakog ljeta u svom rodnom gradu i koji će započeti sljedeći tjedan također ima humanitarnu notu, u ovom slučaju za pomoć djeci oboljeloj od raka u suradnji sa Zakladom AFANOC .


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dani OlmoLeipzigRB Leipzig

Ostale Vijesti