Ohandza: Htio sam ostati u Hajduku, ali sam dobio razočaravajuću ponudu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.10.18. | 09:26

Kamerunac otvorio dušu.

Franck Ohandza u svojem je mandatu u Hajduku bio ljubimac navijača. Popularni Frane Zolja dao je mnogo važnih golova za splitsku momčad, a od njegovog odlaska praktično traje napadačka kriza u redovima 'Bilih'. S druge strane, Ohandza briljira u Kini gdje je u redovima drugoligaškog Shenzhena ove sezone postigao 14 golova i ima 11 asistencija u 20 nastupa.

Ohandza se nakon odlaska iz Splita nije pojavljivao u hrvatskim medijima, a sada je za Sportske novosti prvi put otkrio detalje odlaska.

„Koliko to nekome zvučalo nevjerojatno, ja nisam htio ići iz Hajduka“, rekao je Kamerunac koji u Kini igra za 100 tisuća eura mjesečno dok je na Poljudu imao plaću od 12 tisuća eura.

> ODIGRAJ LOKOMOTIVA – HAJDUK

„Uz sav respekt prema suigračima, znao sam kakve ugovore imaju. Ako Hajduk zna da imam ponudu iz Kine, ako se zna kako igram i što pružam momčadi, onda je jasno da me u klubu ne doživljavaju ozbiljno ako mi ponude identičan ugovor. Koji je bitno manji od onog što je u tom trenutku imala većina prvotimaca. Tim su me potezom u klubu razočarali, pokazali su da me ne trebaju i odlučio sam otići u Kinu“, objasnio je Ohandza za Sportske novosti.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Franck Ohandza

Ostale Vijesti