REUTERS/Andrew Couldridge
REUTERS/Andrew Couldridge

Oglasio se Dybala: „Miran sam, u Italiji se osjećam lijepo, ali volio bih se okušati u drugim ligama“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.06.22. | 09:24

Argentinac se pozdravio s ljudima u Torinu te od ovog ljeta na sebi više neće imati bijelo-crni dres. Osim ako ne potpiše za Udinese ili Newcastle, naravno…

Pred nešto manje od 90 tisuća ljudi na Wembleyju Argentina je s uvjerljivih 3:0 svladala Italiju u popularnoj Finalissimi. Sjajnu utakmicu odigrali su Gaučosi, prema Talijanima nisu imali ni trunke razumijevanja, a čak ih ni oproštaj Giorgija Chiellinija nije omekšao.

Lautaro je zabio i asistirao, Messi dva puta asistirao, u listu strijelaca upisali su se još Angel Di Marija i Paolo Dybala. Dakle, budući i bivši Bianconero…

La Joyja je u igru ušao u 91. minuti, pogodak je postigao tri minute kasnije, a po završetku utakmice zaskočili su ga brojni mediji budući da i dalje nitko ne zna kakvo je njegovo razmišljanje o odlasku iz Juventusa. Preciznije, svi znaju da mu je teško što je otišao iz Torina, ali i dalje se ne zna koji je klub najbliži njegovom potpisu.

„Veoma sam miran, imam ljude koji se brinu o takvim stvarima. U Italiji se osjećam ugodno. Doduše, volio bih upoznati i druge lige poput Premier lige, La Lige… ali, ponavljam, u Italiji sam sretan“, rekao je Dybala za ESPN poslije Finalissime.

Kao favorit u utrci za njegovim potpisom navodi se Inter, s tim da je u samom vrhu i Roma. Od 'stranih' klubova najviše su se spominjali United, Tottenham i PSG, s tim da se svakog dana ta lista mijenja.

Dybala će posljednjeg dana lipnja i službeno postati slobodan igrač.


Tagovi

Paulo DybalaJuventusArgentinaArgentinska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti