REUTERS/Hamad I Mohammed
REUTERS/Hamad I Mohammed

Oglasili se i Saudijci: “Šteta što Jordanu nije išlo, ali liga nam je nikad jača”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.01.24. | 11:59

Odlazak engleskog reprezentativca koji želi biti spreman za Euro u Ajax izaziva reakcije

Izvršni direktor Saudijske profesionalne lige Saad Allazeez oglasio se o Jordanu Hendersonu nakon odlaska engleskog nogometnog reprezentativca iz Al Ettifaqa:

“Ovo je sve samo dio nogometa, u cijelom svijetu i životu, u svim karijerama. Ponekad se usprkos svim naporima ljudi ne prilagode i to može utjecati na performanse i dovesti do frustracija za sve.”

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Jordan je dobar dečko i šteta je što mu stvari nisu išle, ali on bi bio prvi koji bi priznao da mu je pružena puna podrška i ukazano poštovanje. Dakle, svi su pokušali i nitko nije kriv”.

Klub je upravo produžio ugovor s trenerom Stevenom Gerrardom, koji je svog bivšeg suigrača iz Liverpoola i nagovorio da dože na Bliski istok.

“Drago mi je što je klub brzo djelovao jer mora zaštititi vlastite interese kao i igrača, a u ovom slučaju, ovo je najbolje. Budući da su njihovi financijski uvjeti za raskid ugovora dogovoreni, sada mogu u potpunosti iskoristiti zimsku stanku i prijelazni rok za resetiranje i povratak.”

Saad Allazeez brani saudijski nogomet, koji je dugoročni projekt vladajuće obitelji.

“I kao liga imamo snagu i dubinu da idemo naprijed. Zapravo, unatoč tome što se ovo dogodilo u ranim danima pod našom novom strategijom, nikada nismo bili u jačoj poziciji”.

Sezona traje tek pet mjeseci:

“Pucamo na visoke ciljeve pa smo postali zabavniji, s više obožavatelja koji posjećuju utakmice i gledaju ih u više od 160 zemalja diljem svijeta. Postali smo mlađa liga, međunarodna i privlačnija s komercijalnim prihodima većim 650% nego lani i novim globalnim partnerima. Dakle, sve ide u dobrom smjeru”.

I zaključak za kraj:

“Gledajući unaprijed, vrlo smo pozitivni i očekujemo da će doći još dobrih igrača. Ali, naravno, neki će odavde ići dalje. To dolazi s vrhunskom ligom, pogotovo kada uzmete u obzir da su mogućnosti pojedinih momčadi ograničene. Dakle, očekivali bismo da protok talenata ide u oba smjera, ali općenito, vrlo smo sretni zbog napretka i rasta u samo pola sezone. Postavljeni su čvrsti temelji za buduću snagu”, izvršni direktor Saudijske profesionalne lige Saad Allazeez. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Jordan HendersonSaudijska Arabijasaudijska nogometna ligaZimski prijelazni rok 2024.AjaxAl-Ettifaq

Ostale Vijesti