Odlučeno o sudbini Valverdea na klupi Barcelone

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.05.19. | 20:41

Velike kritike na račun trenera Blaugrane.

Nakon što su drugu sezonu zaredom šokantno ispali u Ligi prvaka, ponovno se aktualizirala priča o smjeni trenera Barcelone, Ernestea Valverdea. Prošle godine su nakon uvjerljivog rezultata u prvoj utakmici četvrtfinala, ispali od Rome u sjajnom uzvratu, da bi ove godine još teži posao imao Liverpool.

Redsi su poraženi na Camp Nou rezultatom 3-0 nakon sjajne partije Lea Messija. Svi su tada hvalili Barcu i njenu igru, a očekivalo se da će rutinski u uzvratu izboriti finale koje će se igrati u Madridu na Wandi Metropolitano.

Međutim, momčad Jurgena Kloppa fanatičnom je predstavom anulirala zaostatak iz prve utakmice, slavivši sa 4-0 čime su ostvarili plasman u finale.

To ispadanje ponovno je povuklo pitanje povjerenja treneru Blaugrane, Valverdeu, a danas je sam strateg izjavio da definitivno ostaje na klupi i da ima podršku uprave kluba.

„Ostajem u Barceloni i sljedeće sezone. Ovdje mi je dobro i uzbuđen sam što nastavljam ovdje. Imam snage za nastaviti dalje, nije vrijeme za skrivanja. Pričao sam i sa predsjednikm te imam povjerenje uprave“, izjavio je Valverde.

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ernesto Valverde

Ostale Vijesti