Odlične vijesti za Bayern, dva nositelja igre dogovorila nove ugovore

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.04.20. | 12:00

Sjajni potezi Bavaraca.

Ranije prošlog mjeseca, stvari za Bayern Munchen po pitanju aktualnog kadra nisu izgledale bajno. Naime, šestorici igrača - redom Manuelu Neueru, Jeromeu Boatengu, Davidu Alabi, Javiju Martinezu, Thiagu Alcantari i Thomasu Mulleru - ugovori istječu na ljeto 2021. godine. To znači da ako do produženja ne dođe u narednih nekoliko mjeseci, uprava 'Rekordmeistera' će ih nastojati prodati, kako bi zaradili nešto na njima prije nego dignu sidro.

Prvi je novu vjernost klubu potpisao Muller. On će na Allianz Areni ostati barem do 2023. godine, a Flick je sada kupio mir s možda i najvažnijim članom svoje momčadi. Muller je samo u Bundesligi skupio 16 asistencija, a ukupno u sezoni ima 10 golova i čak 19 asista. 

Osim Mullera, razloga za veselje navijači bi uskoro mogli imati još više. Kako prenosi Bild, nove ugovore dogovorili su David Alaba i Thiago Alcantara. Ne navodi se trajanje istih, ali nakon što se Thiago povezivao s povratkom u Barcelonu, u Bayernu, čini se, mogu odahnuti. 

Tako će nakon što se kompletiraju ovi potpisi u Munchenu preostati još samo dva kritična ugovora - Javi Martinez i Manuel Neuer. I dok je Španjolac ove sezone daleko od mjesta standardnog člana prve postave i vjerojatno će otići, za Neuera je neupitno da bi i on i klub htjeli da ostane u istom dresu. Problem je jedino duljina trajanja ugovora. Naime, jedinica Elfa traži petogodišnji ugovor, a Bayern nudi "samo" na tri godine. Ostaje da vidimo tko će prvi popustiti u svojim zahtjevima. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Thiago AlcantaraDavid Alaba

Ostale Vijesti