Odlazi li Sušić iz Hajduka? Interes pokazali Bordeaux i Sevilla

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.12.14. | 08:34

Hoće li Hajduk u zimskom prijelaznom roku ipak dobiti novac za sigurno poslovanje do kraja sezone? Francuski i španjolski mediji, naime, pišu kako su Bordeaux i Sevilla zainteresirani za kupnju Tina Svena Sušića.

Prije nekoliko dana francuski mediji su objavili kako je Bordeaux zainteresiran za dovođenje Sušića, ali i Jeana Kouassija, 20-godišnjeg Hajdukovog krilnog napadača iz Obale Bjelokosti. Na forumima navijača žirondinskog kluba već su počele analize kako bi se njih dvojica uklopila u momčad koja je trenutno na 6. mjestu Ligue 1, a u prvom je planu bio Sušić kojem je prednost što uz bosansko-hercegovačko ima i belgijsko državljanstvo.

Vijesti o interesu Bordeauxa su malo utihnule kada su se pojavile vijesti o interesu Seville. Internetski portal Svgfutbol iz Seville, koji pozorno prati sve što se događa u tamošnja dva nogometna kluba, objavio je kako su skauti Seville impresionirani tehničkim mogućnostima Sušića kojeg bi voljeli dovesti iz Hajduka. Problem je, kako ističu, previsoka odšteta koju Hajduk traži. U tekstu se spominje 5 milijuna eura što je cijena koju Sevilla nije spremna platiti. Sušić je, inače, na Transfermarktu procijenjen na 2 milijuna eura.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

HajdukTino Sven Sušić

Ostale Vijesti